27.12.2009. / 20:51

Autor: Ana Smrečki

Kajin o izlaznim anketama: 'Nisam frustiran, ali nije mi ni do slavlja'

Ipak, nada se da taj rezultat nije konačan, odnosno da će postotak birača koji su na listiću zaokružilo njegovo ime, na kraju biti ipak nešto veći. Poručio je i da ovim izborima nije završila njegova bitka za promjene u Hrvatskoj, budući da kako kaže, njegove su poruke bile najjasnije

IDS-ov predsjednički kandidat Damir KajinIDS-ov predsjednički kandidat Damir KajinKomentirajući prve rezultate izlaznih anketa, IDS-ov predsjednički kandidat Damir Kajin koji je prema agenciji IPSOS-Puls podržalo tek četiri posto birača, rekao u svom izbornom stožeru da nema razloga biti frustriran, ali da nije ni za slavlje, radost ili tugu. «U ovome trenutku mogu biti samo zabrinut činjenicom kamo ide Hrvatska i što to sutra donosi Istri. Zabrinut sam što se zemlji sprema», poručio je Kajin komentirajući ne tako sjajne rezultate izlaznih anketa.

'Novac i strani vlasnici komercijalnih televizija utjecali na izborne rezultate'

Ipak, nada se da taj rezultat nije konačan, odnosno da će postotak birača koji su na listiću zaokružilo njegovo ime, na kraju biti ipak nešto veći. Poručio je i da ovim izborima nije završila njegova bitka za promjene u Hrvatskoj, budući da kako kaže, njegove su poruke bile najjasnije. Također smatra da ovi predsjednički izbori nisu bili 'fer u cijelosti, zbog uloge komercijalnih televizija'. Poručuje i da su, 'uz novac, strani vlasnici tih televizija možda prvi put utjecali na izborne rezultate'.

Prema rezultatima izlaznih anketa, koje je za Novu TV i RTL Televiziju prikupila agencija IPSOS-Puls, pobjednik prvog kruga izbora za trećeg hrvatskog predsjednika je SDP-ov kandidat Ivo Josipović, kojemu je podršku dalo 32,7 posto anketiranih.

Vezane vijesti

Milanovićeva vlada se ne snalazi i još nije počela vladati

Milanovićeva vlada se ne snalazi i još nije počela vladati

Neki će reći da Damira Kajina, potpredsjednika IDS-a, još nitko nije obavijestio da je vlast nedavno osvojila koalicija u kojoj sudjeluje njegova… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika