27.12.2009. / 20:56

Autor: Totalsport

Zlatku Kranjčaru otkaz u Persepolisu, novi trener Ali Daei

Prema pisanju iranskih medija, Zlatko Kranjčar više nije trener iranskog velikana Persepolisa. Dobio je otkaz u nedjelju, a na klupi će ga naslijediti Ali Daei

Zlatko KranjčarZlatko KranjčarPrema pisanju iranskih medija, Zlatko Kranjčar više nije trener iranskog velikana Persepolisa. Dobio je otkaz u nedjelju, a na klupi će ga naslijediti Ali Daei.

Internetski portal Persianfootball.com piše da odluka ne iznenađuje s obzirom da je predsjednik kluba Habib Kashani u posljednjih nekoliko tjedana više puta javno prozivao hrvatskog trenera, očito nezadovoljan rezultatima koje momčad postiže.

Sastav iz Teherana na ljestvici zauzima treće mjesto nakon 21 odigranog kola, s deset bodova manjka za vodećim Sepahanom iz Isfahana.

Ali Daei (40) jedan je od najvećih nogometaša u povijesti iranskog nogometa. Vodio je dosad s uspjehom iransku Saipu, s kojom je osvojio naslov nacionalnog prvaka, a također i iransku nogometnu reprezentaciju.

Vezane vijesti

Iranski general: vojni udar bio bi kraj Izraela

Iranski general: vojni udar bio bi kraj Izraela

Visokorangirani iranski general u subotu je izjavio kako bi izraelska vojna akcija usmjerena protiv iranskoga nuklearnog programa doveo bi do… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika