27.12.2009. / 23:11

Autor: Ana Smrečki

Bandićv tim sastavlja kadrovsku križaljku za Pantovčak

Iako jedan od Bandićevih najbližih suradnika Duško Ljuština osobno ne planira zasjesti na Pantovčak, planira koga bi, osim Ljube Jurčića postavio u predsjedničke dvore. «Bandić će okupiti najbolje stručnjake jer neće imati nikakve obveze prema stranci. U gospodarstvu osim Jurčića, tu bi svoja mjesta mogli pronaći i Mladen Vedriš i Davor Štern

Milan Bandić prve rezultate dočekao je u krugu svoje obiteljiMilan Bandić prve rezultate dočekao je u krugu svoje obiteljiU iščekivanju prvih neslužbenih rezultata Državnog izbornog povjerenstva, timovi predsjedničkih kandidata zbrajaju 'gubitnike i pobjednike'. Bez obzira što prve izlazne ankete SDP-ovu Ivi Josipoviću daju određenu prednost u odnosu na ostale kandidate, suradnici nezavisnog predsjedničkog kandidata Milana Bandića, smatraju da će 'on pobjediti' i da u 'Hrvatskoj više ništa neće biti kao prije'.

Iako jedan od Bandićevih najbližih suradnika Duško Ljuština osobno ne planira zasjesti na Pantovčak, planira koga bi, osim Ljube Jurčića postavio u predsjedničke dvore. «Bandić će okupiti najbolje stručnjake jer neće imati nikakve obveze prema stranci. U gospodarstvu osim Jurčića, tu bi svoja mjesta mogli pronaći i Mladen Vedriš i Davor Štern. Dok bi na području kulture najviše mogao dati Antun Vujić. On bi bio odličan, a bio je dobar i kao ministar kulture, ali mu to nikada u stranci nisu priznali», ispričao je ljuština za Jutarnji list.

Badić prve neslužbene izborne rezultate dočekao kod kuće

Prema rezultatima izlaznih anketa, ali i neslužbenih rezultata DIP-a koji su procurili u javnost prije ponoći Milanu Bandiću opasno se približio HDZ-ov Andrija Hebrang. Ta je informacija u Bandićevom taboru dočekana s iznenađenjem. «Očekivali smo to, ulazimo u prvi krug, Bandić će biti predsjednik», ponavljaju 'Bandićevci'. Zagrebački gradonačelnik u svojem stožeru nije dočekao rezultate izlaznih anketa, učinio je to u miru doma svoga.

«Sigurno ulazi u drugi krug, a onda ćemo vidjeti. Bit će uzbudljivo, a i neizvjesno. Sigurno je da večeras deset kandidata ide doma, ali Bandić neće još», rekao je Ljuština, uvjeren je u Bandićevu pobjedu.

Vezane vijesti

EU se nije integrirala kao država

EU se nije integrirala kao država

O mogućnostima izlaska iz aktualne dužničke krize i osnivanju fiskalne unije u eurozoni razgovarali smo s Ljubom Jurčićem, profesorom Ekonomskog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika