27.12.2009. / 23:28

Autor: Nacionalova redakcija

Kajin: 'U izbore sam išao kao naši stari u partizane'

"U izbore sam išao kao naši stari u partizane. Vjerujem da je uz mene bila poštena Hrvatska. Ako je netko tu poruku prihvatio onda sam uspio u svojoj kandidaturi", kazao je IDS-ov predsjednički kandidat

IDS-ovac Damir Kajin čestitao je predsjedničkim kandidatima za koje smatra da su već ušli u drugi krug. Kajin se na taj način referirao na Ivu Josipovića iz SDP-a i vjerojatno Milana Bandića, ako se u obzir uzmu posljednje izlazne ankete. "Nemam razloga za trijumfalizam, frustraciju ili slične emocije", komentirao je Kajin svoje neslužbene rezultate. "Kako narod hoće tako će mu i biti", istaknuo je Kajin, koji je prema prvim rezultatima na sedmom mjestu.

Kajin je dodao da je u ovoj kampanji razočaran ponašanjem komercijalnih televizija na nacionalnoj razini, koje su prema njegovom mišljenju determinirale uspjeh pojedinaca u ovoj predsjedničkoj utrci.

"U izbore sam išao kao naši stari u partizane. Vjerujem da je uz mene bila poštena Hrvatska. Ako je netko tu poruku prihvatio onda sam uspio u svojoj kandidaturi", kazao je IDS-ov predsjednički kandidat. Upitan od strane HTV-ovog novinara Mislava Togonala da komentira špekulacije kako ga matična stranka nije u potpunosi podržala u ovim izborima, Kajin je rekao da to nije istana. "IDS je za moju kampanju potrošio oko 580 tisuća kuna. Da li je mogao ući sa više novaca, ne znam. Ali pitanje je koliko bi ta kampanja u tom slučaju bila rađena sa srcem, kako je to zapravo bilo sa ovako ograničenim budžetom", komentirao je Kajin.

Vezane vijesti

Milanovićeva vlada se ne snalazi i još nije počela vladati

Milanovićeva vlada se ne snalazi i još nije počela vladati

Neki će reći da Damira Kajina, potpredsjednika IDS-a, još nitko nije obavijestio da je vlast nedavno osvojila koalicija u kojoj sudjeluje njegova… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika