28.12.2009. / 00:17

Autor: Martina Čizmić

Bandić: Hrvatska treba predsjednika koji neće biti daljinski upravljač Milanovića

"Hrvatska treba drugačijeg predsjednika. Hrvatska prije svega treba odlučnog predsjednika na kojeg neće moći utjecati niti jedna stranka, i koji neće biti daljinski upravljač Zorana Milanovića"

Milan Bandić (Foto: Igor Šoban)Milan Bandić (Foto: Igor Šoban)Nakon što je osigurao ulazak u drugi krug, osvojivši nešto više od 14 posto glasova zagrebački gradonačelnik Milan Bandić obratio se svojim biračima.

"Sve vas skupa lijepo pozdravljam i želim se prije svega zahvaliti svim državljanima Hrvatske koji su izašli na izbore i onima koji nisu, a izaći će za dva tjedna. Želim zahvaliti i svima onima koji su sudjelovali u ovoj mjesec i pol dana dugoj kampanji za hrvatskog predsjednika, kao i kandidatima koji nisu imali sreće ući u drugi krug", kazao je Milan Bandić koji se posebno zahvalio onima koji su glasali za njega kao neovisnog kandidat.

"Red je da kažem kakvog Hrvatska predsjednika očekuje i treba. Hrvatska treba drugačijeg predsjednika. Hrvatska prije svega treba odlučnog predsjednika na kojeg neće moći utjecati niti jedna stranka, i koji neće biti daljinski upravljač Zorana Milanovića", rekao je Bandić svojim pristašama.

Vezane vijesti

Mesić: Neizravno sam pomogao Karamarku

Mesić: Neizravno sam pomogao Karamarku

Bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić gostovao je u emisiji '60 minuta' televizije 24sata i govorio o svom odnosu s novim predsjednikom HDZ-a… Više

Komentari

registracija
8/8/09

tovar62, 28.12.09. 09:56

sjebali moj Milane opet Udbasi,volio bih da dobijes,narod je potpuno izgubio orjentaciju,ako crkva ne pomogne,gadno smo nadrljali,,,


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika