28.12.2009. / 00:25

Autor: Martina Čizmić

Hebrang razočaran: Ovo je pouka desnici, što se događa kad nije ujedinjena

Na pitanje da li je razočaran u ishod izbora, dobacio je kako je razočaran u bivše stranačke kolege koji su prihvatili odigrati takvu ulogu

Andrija HebrangAndrija HebrangVidno razočaran kandidat HDZ-a Andrija Hebrang novinarima se obratio sa gorčinom u glasu. Prozvao je četvoricu kandidata, rekavši kako su oni krivi što je on dobio malo glasova.

"Vidošević i Primorac su odigrali svoju ulogu disienta. Jurčević i Tuđman su znali da uzimaju glasove HDZ-u. Ne vjerujem da su oni u kampanju krenuli uvjereni da će dobiti izbore", rekao je Vidošević.

"To je desnom biračkom tijelu dobra pouka za sljedeće izbore, jer kad se desnica razdvoji onda gubi izbore", rekao je Hebrang i dodao kako mu je posebno žao što se u kampanju 'uvukao krak korupcije'.

"Umjesto da smo sasjekli glavu te korupcije, mi smo joj dodali još jedan krak - krak koji vodi na Pantovčak. Ne postoji zakonska podloga za praćenje financija u kampanji. To nije dobra poruka antikorupcijskoj kampanji koju vodi premijerka Jadranka Kosor", zaključio je Hebrang.

Na pitanje da li je razočaran u ishod izbora, dobacio je kako je razočaran u bivše stranačke kolege koji su prihvatili odigrati takvu ulogu.

Vezane vijesti

Mesić: Neizravno sam pomogao Karamarku

Mesić: Neizravno sam pomogao Karamarku

Bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić gostovao je u emisiji '60 minuta' televizije 24sata i govorio o svom odnosu s novim predsjednikom HDZ-a… Više

Komentari

registracija
8/8/09

tovar62, 28.12.09. 03:25

ni caca ti nije bio desnicar pa kako ces ti biti stara ojebino sa onim tko te predlozija


registracija
27/7/09

columbo, 28.12.09. 06:58

Sad ce Hebrang danima drobiti sto bi bilo da je bilo, a kako ga uvjeriti da on ove zbore ne bi dobio sve da je i sam bio na listi...I to bas svojom krivnjom!


registracija
8/8/09

tovar62, 28.12.09. 10:07

ostavija vam je Sanader nerd da ce vam uzeti vrimena da se oporavite da se Ivo kandidira sve bi islo po planu a ti kao neki sin borca diga glavu kao guska pa u maglu pa sada drzi...


registracija
28/12/09

jedna, 28.12.09. 13:02

Po Hebrangu, bi trebale postojati samo dvije stranke, pa "tko jači, taj kvači". Zainsta mu je pojam demokracije stran.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika