28.12.2009. / 01:04

Autor: Nacionalova redakcija

Vidošević: 'Ovo su vrlo ozbiljni izbori, izađite na birališta u drugom krugu'

"Moram o tome dobro razmisliti, ali mislim da neću pozvati svoje birače da biraju nekoga. međutim pozivam birače da izađu na birališta u drugome krugu jer ovo su vrlo ozbiljni izbori za Hrvatsku", rekao je Nadan Vidošević.

Nadan VidoševićNadan VidoševićNakon što je Državno izborno povjerenstvo objavilo prve rezultate svojim pristašama u zagrebačkom Movie pubu obratio se Nadan Vidošević. U govoru koji je potrajao 15-tak minuta Vidošević je kazao kako nije razočaran svojim rezultatom od 11,33 posto.

Vidošević je nakon poraza smogao snage te je čestitao Ivi Josipovići i Milanu Bandiću na ulasku u drugi krug, a biračima je poručio da dobro poslušaju što ova dva kandidata imaju za reći.

"Budući predsjednik mora prodati hrvatsku robu i uslugu u svijetu, mora obavještajni sustav staviti u funkciju industrijske špijunaže, a ne u funkciju diskreditacije političkih protivnika i ulaske u privatne živote ljudi", kazao je Vidošević.

Predsjednik HGK-a nije odlučio da li će nekoga podržati u drugom krugu, nego je rekao kako će dobro razmisliti o tome.

"Moram o tome dobro razmisliti, ali mislim da neću pozvati svoje birače da biraju nekoga. međutim pozivam birače da izađu na birališta u drugome krugu jer ovo su vrlo ozbiljni izbori za Hrvatsku", rekao je Vidošević.

"Predsjednik nije fikus, on ima velike ovlasti koje mora znati iskoristiti, biti otac domovine, a ne onaj koji govori fraze te onaj, koji slušajući narod, donosi kvalitetne odluke", izjavio je Vidošević obrativši se nazočnima nakon čega je pola sata iza ponoći napustio svoj stožer.

Vezane vijesti

Mesić: Neizravno sam pomogao Karamarku

Mesić: Neizravno sam pomogao Karamarku

Bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić gostovao je u emisiji '60 minuta' televizije 24sata i govorio o svom odnosu s novim predsjednikom HDZ-a… Više

Komentari

registracija
27/7/09

columbo, 28.12.09. 01:17

Vidosevicu dragi, u politici postoji jedno pravilo koje glasi: sto ne kazes odmah, ne govori nikad vise...Hocu kazati: vi ste dvadeset godina ugodno zivjeli na jaslama HDZ-a, a kada ste osjetili mogucnost kandidiranja za predsjednika, poceli ste kritizirati...Uz to program vam je ostao neuvjerljiv...Uz to nije krao onaj koji nije mogao i nije imao, zar ne?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika