28.12.2009. / 13:59

Autor: Totalsport

NBA: McGrady vraćen kući sa subotnjeg gostovanja

Tracy McGrady (30), jedan od najplaćenijih košarkaša u NBA ligi, nije igrao za Houston u subotu kod New Jerseyja, niti u nedjelju kod Clevelanda iako je spreman. Barem on tako misli

Tracy McGrady Tracy McGrady Tracy McGrady (30), jedan od najplaćenijih košarkaša u NBA ligi, nije igrao za Houston u subotu kod New Jerseyja, niti u nedjelju kod Clevelanda iako je spreman. Barem on tako misli.

Problem je što tako ne misli trener teksaške momčadi Rick Adelman, koji je nezadovoljnu zvijezdu, nakon McGradyjeva javnog istupa u kojem je izjavio da želi veću minutažu, vratio kući neposredno uoči početka subotnjeg dvoboja s Netsima, koji su Rocketsi bez njega dobili 98-93.

Sama činjenica da je putovao sa suigračima na gostujuću turneju Istokom naslućuje da nešto nije u redu. Prema pisanju Houston Chroniclea, generalni menadžer Rocketsa Daryl Morey izjavio je da će vodstvo kluba situaciju razmotriti po povratku u Houston.

McGrady je igrao samo povremeno u šest utakmica otkako se vratio na parket nakon operacije lijevog koljena u veljači. Dvanaestgodišnji NBA-veteran zasad je na skromnom učinku od 3.2 koša.

Poznato je da je McGrady u zdravom izdanju nezaustavljiva koš-mašina. Trenutačno je u posljednjoj godini ugovora s Houstonom, vrijednoj 22.8 milijuna dolara.

Trener Adelman oformio je igru bez glavnih zvijezda McGradyja i Yaa Minga, te zasad drži odlično sedmo mjesto u poretku Zapadne konferencije obzirom na okolnosti.

- Momčad je usvojila standarde napadačkih akcija bez njega i Tracy to mora poštovati. Znam da bi on želio igrati više, ali ja doista u ovom trenutku, dok nije spreman, ne vidim kako mu pomoći. Uvodimo ga postupno u igru. Mora biti strpljiv - rekao je Adelman.

Vezane vijesti

Anthony Davis: Kobe je čudovište koje želim zaustaviti!

Anthony Davis: Kobe je čudovište koje želim zaustaviti!

Zvijezda ovogodišnje sezone američke NCAA košarke, Anthony Davis (Kentucky), najavio je velike planove za iduću, svoju prvu, NBA sezonu. Davis je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika