28.12.2009. / 10:35

Autor: Nacionalova redakcija

Severina se slikala za kalendar beogradske gay organizacije

Kalendar za 2010. godinu nosi naziv "Prijateljstvo u doba recesije" i na njenu se pored nekih javnih ličnosti iz Srbije, pojavljuje i jedna od najpopularniji hrvatska pjevačica

Severina; Foto: kafenisanje.comSeverina; Foto: kafenisanje.comBeogradska organizacija za promociju gay prava, Queeria centar, po četvrti put je objavila kalendar na kojem poznate osobe podržavaju seksualne manjine.

Kalendar za 2010. godinu nosi naziv "Prijateljstvo u doba recesije" i na njenu se pored nekih javnih osoba iz Srbije, pojavljuje i hrvatska pjevačica Severina Vučković.

Inače, kalendar je objavljen u sklopu kampanje "Prijateljstvo koje traje" koja se fokusira na odnos gay muškaraca i njihovih prijateljica, a putem koje žele educirati pripadnice ljepšeg spola (kao gayevima najbliže osobe), kako i na koji način biti podrška svojim prijateljima.

U kampanji smatraju da je izuzetno važno baviti se ovakvim stvarima koje često ostaju zapostavljene. Motiv koji prati kampanju je kava, odnosno druženje uz kavu kao čin prijateljstva.

Queeria centar će organizirati i niz javnih događaja u okviru kojih će okupljati veliki broj žena s kojima će popularizirati važnost njihove podrške osobama koje su izložene nasilju i mržnji zbog svoje seksualne orijentacije.

Vezane vijesti

Veliki poklon fanovima povodom rođendana

Veliki poklon fanovima povodom rođendana

"Na kraju 30-ih... Ja sam ipak samo vaša, vama pripadam i ovu i sve ove godine... Kad sam bila tužna, vi ste me tješili svojim pljeskom i voljeli… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika