28.12.2009. / 11:30

Autor: Totalsport

Toni u Romi za plaću od 3.6 milijuna eura!

Samo je mali korak od potpisivanja Luce Tonija za Romu, potvrdili su iz talijanskoga nogometnog kluba. Dolazi besplatno i odriče se velikog novca, tvrdi pak Bild

Luca ToniLuca ToniSamo je mali korak od potpisivanja Luce Tonija za Romu, potvrdili su iz talijanskoga nogometnog kluba. Dolazi besplatno i odriče se velikog novca, tvrdi pak Bild.

Njemački dnevnik piše da je Talijanu u predstojećih godinu i pol dana preostalog vremena ugovora u Bayernu bilo zajamčeno devet milijuna eura (šest milijuna godišnje plaće). Nakon što su ga u minhenskom klubu odlučili pustiti besplatno, Toni je pristao na godišnju plaću u Romi od 3.6 milijuna eura, te će u sljedećih godinu i pol umjesto devet zaraditi 5.4 milijuna eura. Zov Svjetskog prvenstva ipak je prevelik.

- Trenutačno smo na rješavanju detalja. Naravno da ništa nije gotovo dok se ne potpiše, znamo da u poslu ništa nije sigurno, no Tonija smo praktički doveli - izjavio je za Gazzettu dello Sport Gianpaolo Montali, šef odjela za ljudske resurse u rimskom klubu.

Talijanski je 32-godišnji centarfor ove je sezone nastupio samo četiri puta u Bundeligi. Nije zabio niti jedan pogodak. U dvjema je prethodnim sezonama za Bayern zabio 58 golova, od čega 38 prvenstvenih.

Vezane vijesti

Juventus otkupio Giovincov ugovor

Juventus otkupio Giovincov ugovor

Talijanski nogometni reprezentativac Sebastian Giovinco, 25-godišnji ofenzivni veznjak, vraća se u Juventus koji je od Parme otkupio 50% ugovornih… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika