28.12.2009. / 13:20

Autor: Totalsport

NFL: Prvi poraz Coltsa, debakl Giantsa

Dva kola prije kraja osnovnog dijela natjecanja u NFL ligi nogometaši Inianapolis Coltsa doživjeli su prvi poraz

Peyton ManningPeyton ManningDva kola prije kraja osnovnog dijela natjecanja u NFL ligi nogometaši Inianapolis Coltsa doživjeli su prvi poraz.

Na svom Lucas Oil stadionu nadigrali su ih New York Jetsi s 29-15. Doigravanje su Coltsi osigurali već ranije s 14 uzastopnih pobjeda na startu natjecanja. Jetsi se tome i dalje nadaju.

Doigravanje su u nedjelju potvrdili New England Patriotsi pobijedivši na svom stadionu Jacksonville Jaguarse 35-7. Briljirao je Tom Brady s 23 točna od ukupno 26 dodavanja. Četiri su njegovi primači pretvorili u optrčavanja (touchdown), a ukupno mu je izmjereno 267 jardi osvojenog prostora.

Bio je to osmi ovosezonski domaći trijumf Patriotsa u osmoj utakmici.

S tim se ne mogu pohvaliti legendarni New York Giantsi, koji su upravo katastrofalnim domaćim porazom (41-9) od Carolina Panthersa izgubili sve izglede za doigravanje.

Prvaci Pittsburgh Steelersi i dalje sanjaju o doigravanju. Do osme su pobjede sezone došli pred svojom publikom pobijedivši Baltimore 23-20.

Vezane vijesti

Juniori odmjeravaju snage u američkom nogometu

Juniori odmjeravaju snage u američkom nogometu

Juniorski sastavi klubova američkog nogometa Zagreb Thunder i Celje Gold Diggers odigrati će u nedjelju, u 15 sati, na terenima ŠRC Svetice u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika