28.12.2009. / 13:40

Autor: Totalsport

Ralf Schumacher: Zbog brata sam shvatio koliko volim Formulu 1

Nakon Michaela Schumachera (41) sve je bliže povratku u Formulu 1 njegov sedam godina mlađi brat Ralf, koji je svoje nakane otvoreno priznao novinaru Bilda

Ralf SchumacherRalf SchumacherNakon Michaela Schumachera (41) sve je bliže povratku u Formulu 1 njegov sedam godina mlađi brat Ralf, koji je svoje nakane otvoreno priznao novinaru Bilda.

- Tek sam s bratovim povratkom shvatio koliko jaka vatra za Formulom 1 žari mojim tijelom - rekao je Ralf dodavši:

- Izazov mora biti pravi. Nije u pitanju visina plaće i najbolji mogući ugovor koji se može postići, nije u pitanju novac već činjenica što se može postići dobrim timskim radom.

Ralf je prekinuo karijeru u Formuli 1 na kraju 2007. godine. Otad je vozio za Mercedes u DTM-seriji. I dalje je sa šest pobjeda tijekom desetgodišnje karijere drugi najuspješniji njemački vozač Formule 1 u povijesti.

Bild piše da ima ponude iz svih četiriju novih momčadi u Formuli 1 za sezonu 2010. godine (Lotus, Campus, USF1 i Virgin).

Vezane vijesti

Hamiltonu VN Kanade

Hamiltonu VN Kanade

Britanski vozač Lewis Hamilton u McLarenu pobjednik je Velike nagrade Kanade, sedme utrke SP-a Formule 1 održane u Montrealu. Hamilton je sedmi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika