28.12.2009. / 13:05

Autor: Andrea Belin

Ante Gotovac: Gianna Apostolski radi kod mene kao tajnica

Zagrebački poduzetnik otkrio je da bivša voditeljica Golih vijesti teško živi jer u džepu nema ni kune pa ju je on zaposlio u svom autosalonu "Minimoto"

Ante GotovacAnte GotovacČini se da je zagrebački poduzetnik, Ante Gotovac u dobrim odnosima s bivšom voditeljicom Golih vijesti, Giannom Apostolski.

Kako doznaje portal javno. hr, jako dobra, doduše, trenutačno bivša prijateljica Antine, uskoro bivše supruge Simone, zaposlena je u njegovom autosalonu "Minimoto".

"Giannica je divna cura, piše mi neke dopisiće i ja joj za to dam lovicu", kazao je Ante i dodao kako Gianna nema ni kune pa joj je ovaj posao jako dobro došao, a osim toga, priznao je da je bivša voditeljica jako vrijedna.

O poslovanju svoje tvrtke nije želio puno govoriti. Kazao je samo kako ima dovoljno novca pa bi se moglo zaključiti da tvrtka nije korak do propasti kako se činilo tijekom prikazivanja reality showa "Gotovčevi".

Inače, kada je u javnost procurila vijest da će se Ante i Simona razvesti, Gianna je cijelo vrijeme bila na strani svoje vjenčane kume zbog čega se s Gotovcem često sukobljavala.

Čini se da su se kumovi ipak pomirili jer ih se često može vidjeti zajedno i na nekim javnim mjestima.

Vezane vijesti

Simona Šajn: Moj Ante se promijenio, volim ga!

Simona Šajn: Moj Ante se promijenio, volim ga!

“Valentinovo mi ne znači puno kada sam sama, kada nisam zaljubljena”, izjavila je Simona Šajn prošle godine uoči Dana zaljubljenih, no čini se kako… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika