28.12.2009. / 14:56

Autor: Totalsport

Spox.com: Šimunić pojačanje, Olić otkriće, Mujdža promašaj

Prestižna njemačka sportska internetska stranica Spox.com sastavila je popis igrača kojima je ova sezona premijerna u nekom novom bundesligaškom klubu i valorizirala njihov učinak

Josip Šimunić u klizećem startuJosip Šimunić u klizećem startuPrestižna njemačka sportska internetska stranica Spox.com sastavila je popis igrača kojima je ova sezona premijerna u nekom novom bundesligaškom klubu i valorizirala njihov učinak.

Pod "lupom" Spoxa našla su se i četiri hrvatska nogometaša koji su se u prvom dijelu njemačkog prvenstva predstavili novim navijačima. Riječ je o Bayernovim Ivici Oliću i Danijelu Pranjiću, Hoffenheimovom Josipu Šimuniću i Freiburgovom Mensuru Mujdži.

Ivica Olić: "Bayernovo otkriće. Uvijek u punom gasu, može igrati na svakoj poziciji u napadu. Postigao je važne golove u Bundesligi i Ligi prvaka. Nije više autsajder u Bayernovoj momčadi, već pun pogodak."

Danijel Pranjić: "Na početku je bio kritiziran zbog igara na poziciji lijevoga beka. Posljednjih tjedana je značajno napredovao i mnogo se bolje osjeća u veznome redu. Sveukupno još se nije pokazao kao pojačanje za momčad."

Josip Šimunić: Nije (još) briljantan kao prošle sezone u Herthi, ali je još uvijek njegova igra na visokoj razini. Njega se sluša u Hoffenheimovoj obrani. Ocjena: najbolje pojačanje.

Mensur Mujdža: S Du-Ri Chaom se trebao boriti za mjesto desnog braniča u momčadi. Do sada je nastupio tek u četirima utakmicama. Ima problema s tvrdoćom i tempom. Uglavnom popunjava kadar igrača, ništa više. Promašaj.

Vezane vijesti

Olić: Namjera mi je povući se iz reprezentacije

Olić: Namjera mi je povući se iz reprezentacije

Hrvatski 32-godišnji nogometaš Wolfsburga Ivica Olić otvorio je dušu novinaru Tobiasu Altschäfflu u razgovoru za njemački tjednik Sport Bild.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika