28.12.2009. / 15:10

Autor: Andrea Belin

Poznati biraju predsjednika: Majoli za Bandića, Bagarićka za Josipovića

U stožeru SDP-ovog kandidata koji je u prvom krugu osvojio najviše glasova bili su primjerice, operne dive Martina Tomčić i Sandra Bagarić. Glazbenici Tamara Obrovac, Damir Urban, Shorty i Goran Bare također su podržali njega

Iva Majoli i Milan BandićIva Majoli i Milan BandićTijekom iščekivanja prvih neslužebnih rezultata trećih predsjedničkih izbora, podršku svojim favoritima odlučili su iskazati i mnogi poznati glazbenici.

Naime, veliki broj estradnjaka snimljen je u stožerima kandidata čiju su pobjedu priželjkivali.

U stožeru Ive Josipovića, koji je u prvom krugu osvojio najviše glasova bili su primjerice, operne dive Martina Tomčić i Sandra Bagarić. Glazbenici Tamara Obrovac, Damir Urban, Shorty i Goran Bare također su podržali SDP-ovog kandidata.

Zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića preferiraju sportašice Iva Majoli i Ivana Brkljačić, a osim njih u njegovom stožeru viđen je i rukometaš Vlado Šola i pjevač Boris Novković.

Pjevačica Lana Jurčević, glazbenici Jurica Pađen, Đani Stpanićev i Tomislav Jelić najviše preferiraju HDZ-ovog kandidata Andriju Hebranga.

Za pobjedu Nadana Vidoševića navijali su Nikolina Pišek i njezin dečko Kristijan Curavić, a za Dragana Primorca Marija Husar i njezin suprug Vjekoslav Rimac.

Vezane vijesti

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Glavna poruka konferencije "Facing Tomorrow 2012" je pogled u budućnost, a sudionicima konferencije koja se pod pokroviteljstvom izraelskog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika