28.12.2009. / 15:17

Autor: Hina

Potpora iz Splita: Kerum očekivano uz Bandića u drugom krugu

Po njegovim riječima, rezultat drugoga izbornog kruga predsjedničkih izbora ovisit će o tome što će i kako preostala dva kandidata govoriti u idućih desetak dana

Očekivano Kerum je potporu dao BandićuOčekivano Kerum je potporu dao BandićuSplitski gradonačelnik Željko Kerum izjavio je na svečanom prijamu za novinare u povodu božićnih i novogodišnjih blagdana da će svojim glasačima preporučiti da u drugome krugu predsjedničkih izbora 10. siječnja 2010. godine glasuju za Milana Bandića.

Također je, na upit novinara, rekao kako i njegova Hrvatska građanska stranka (HGS) podupire Bandića.

Splitski je gradonačelnik istaknuo kako je iznenađen prednošću koju je u prvome izbornom krugu ostvario prvoplasirani Ivo Josipović u odnosu prema ostalim kandidatima, ali, dodao je, u drugome izbornom krugu "rezultat će biti izjednačeniji".

Po njegovim riječima, rezultat drugoga izbornog kruga predsjedničkih izbora ovisit će o tome što će i kako preostala dva kandidata govoriti u idućih desetak dana, te će Bandić, rekao je, "morati uložiti mnogo truda ne bi li stigao Josipovićevu prednost".

Na upit kako komentira loš rezultat Bandića u Splitu Kerum je odgovorio da je Bandić "jako loše" vodio kampanju u tom gradu, to jest da je "imao lošu ekipu koja je vodila 'neprimjetnu' kampanju".

"Moj mu je savjet i prije bio da uzme pet mladih ljudi iz mojeg stožera i da napravi bolji rezultat", dodao je Kerum.

Vezane vijesti

Kerum: Ne pregovaram više s Končarom oko hotela Marjan

Kerum: Ne pregovaram više s Končarom oko hotela Marjan

Splitski gradonačelnik Željko Kerum izjavio je kako više ne pregovara s Dankom Končarom oko kupnje i ulaska u projekt hotel Marjan na Zapadnoj obali,… Više

Komentari

registracija
8/8/09

tovar62, 29.12.09. 09:25

pa nece valjda dati Veleizdajniku,blitvaru


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika