28.12.2009. / 18:25

Autor: Totalsport

Najseksipilnija košarkašica svijeta odbila Španjolsku

Claudia Lampe, 25-godišnja košarkaška reprezentativka Bolivije, odlučila je vratiti se igrati u manje zahtjevnoj bolivijskoj ligi odbivši ponude iz Danske, Španjolske i Urugvaja

Claudia LampeClaudia LampeClaudia Lampe, 25-godišnja košarkaška reprezentativka Bolivije, odlučila je vratiti se igrati u manje zahtjevnoj bolivijskoj ligi odbivši ponude iz Danske, Španjolske i Urugvaja.

Madridska Marca u ponedjeljak je sa žaljenjem konstatirala da je najljepša košarkašica svijeta odbila karijeru u profesionalnoj španjolskoj ligi odlučivši se radije ozbiljnije posvetiti pozivu koji smatra vlastitom budućnošću, manekenstvu.

- Primila sam ponude iz Danske, Urugvaja i Španjolske, ali odlučila sam se, osim na igranje košarke, ozbiljnije fokusirati na svoj posao modela, za koji ne bih imala vremena u jačoj košarkaškoj ligi – rekla je prekrasna Bolivijka visoka 184 centimetra i gotovo savršenih tjelesnih proporcija (91-64-94).

Posao modela s košarkom kombinira od 14. godine. Još je 2000. i 2001. kao juniorka proglašavana najboljom bolivijskom košarkašicom, nakon čega je otišla na Sveučilište Texas u El Pasu. Tijekom studentske je karijere postizala skromna tri koša po utakmici, a nakon diplome je otišla igrati u Dansku.

Majka joj je nekadašnja bolivijska reprezentativka u odbojci.

Claudia LampeClaudia Lampe

Vezane vijesti

Marihuana s državnim pečatom

Marihuana s državnim pečatom

Urugvajska vlada objavila je prijedlog zakona kojim želi ozakoniti i nadzirati tržište marihuane, ocjenjujući da je ta droga manje opasna od crnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika