28.12.2009. / 16:11

Autor: Nacionalova redakcija

Josipović: Milan Bandić je daljinski upravljač Ive Sanadera

Josipović je jutros analizirao brojke u svom stožeru, najavivši kako će prije drugog kruga posjetiti još nekoliko gradova u Hrvatskoj, ali i Bosni i Hercegovini

Izgleda da je očekivani sukob između SDP-a i Milana Bandića krenuo u prvu fazu. Nakon što je jučer zagrebački gradonačelnik poslije spoznaje da ide u drugi krug poručio Ivi Josipoviću da je daljinski upravljač Zorana Milanovića, SDP-ov kandidat nije mu ostao dužan.

"Ne vidim se u ulozi ničijeg daljinskog upravljača, dapače vidim jednog kandidata u ulozi daljinskog upravljača Ive Sanadera", rekao je Josipović, referirajući se tako na Bandićevu jučerašnju izjavu.

Josipović je jutros analizirao brojke u svom stožeru, najavivši kako će prije drugog kruga posjetiti još nekoliko gradova u Hrvatskoj, ali i Bosni i Hercegovini.

Vezane vijesti

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Glavna poruka konferencije "Facing Tomorrow 2012" je pogled u budućnost, a sudionicima konferencije koja se pod pokroviteljstvom izraelskog… Više

Komentari

registracija
4/1/09

miroljubiv, 28.12.09. 16:26

Niste otrili toplu vodu g.Josipoviću ovom izjavom.recite nešto iz svoje glave što vam već g.Milanović nije došapnuo na uho.osobno,neću podržati nijednog od vas,jer ničim ne zaslužujete moj glas.


registracija
8/8/09

tovar62, 28.12.09. 19:32

a opet Bandic nije pisao optuznice protiv generala,bolji je izbor nego izdajice,,


registracija
27/7/09

columbo, 28.12.09. 20:52

Josipovic i Bandic su nas izbor i treba ih prihvatit takve kakvi jesu, ali moraju sacuvati dostojanstvo. Cemu sad ti daljinski upravljaci i druge kojestarije!?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika