28.12.2009. / 17:15

Autor: Andrea Belin

"Gola istina" Nives Celzijus 30. prosinca opet u prodaji

S obzirom da je biografija supruge Dine Drpića u nepuna dva mjeseca prodana u više od pedeset tisuća primjeraka i time postala najprodavanija hrvatska knjiga desetljeća, spisateljica je očigledno odlučila ponoviti uspjeh

Nives CelzijusNives CelzijusSvi koji su čitali "Golu istinu" autorice Nives Celzijus, za samo tri dana moći će uživati u proširenom izdanju ovog najprodavanijeg hrvatskog bestsellera.

Naime, već 30. prosinca, knjiga supruge Dine Drpića opet će se pojaviti na tržištu, doduše, u proširenom izdanju.

"Iduća godina, bit će moja godina. Već za par dana izdajem nastavak "Gole istine", a pred ljeto sasvim novu knjigu koja će biti još bolja od prethodne i bit će izdana u mnogim europskim zemljama.

Završavam pregovore za vlastiti show u Njemačkoj i zajednički projekt s Bild-om, snimanje albuma na hrvatskom i engleskom jeziku privodim kraju, a i na proljeće će se svašta zanimljivo oko mene događati u Hrvatskoj" poručuje pjevačica, model i spisateljica Nives Celzijus.

Podsjetimo, u nepuna dva mjeseca knjiga je prodana u preko pedeset tisuća primjeraka i time postala najprodavanija hrvatska knjiga desetljeća.

Par mjeseci kasnije, Nives je književnu slavu stekla i u susjednoj Srbiji i Crnoj Gori pa je do kraja godine Gola istina je prodana u skoro sto tisuća primjeraka.

Vezane vijesti

Spor zbog "Kiklopa" dobila Nives Celzijus

Spor zbog "Kiklopa" dobila Nives Celzijus

Općinski sud u Puli donio je danas odluku da Nives Celzijus, autorici knjige "Gola istina", pripada pravo na nagradu "Kiklop" u kategoriji Hit godine… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika