28.12.2009. / 17:17

Autor: Andrea Belin

Robbie Williams: Ne znam kako se riješiti ovisnosti o lijekovima

Prije dvije godine glazbenik je završio na liječenju od alkohola i droge i kako sam tvrdi, ovih ovisnosti se riješio zauvijek, međutim još uvijek ne zna na koji način se izliječiti ovisnosti o tabletama za smirenje

Robbie WilliamsRobbie WilliamsNakon problema s drogom, tridesetpetogodišnji pjevač Robbie Williams navukao se i na tablete.

Naime, Britanac je priznao u jednom intervjuu da ne može živjeti bez tableta protiv bolova i antidepresiva.

Ukoliko mu se dogodi da zaboravi popiti jednu od takvih tableta navodno počine razmišljati o samoubojstvu.

"Kad ne uzimam antidepresive, imam se strašnu potrebu ozlijediti. Svakakvi filmovi mi se slažu u glavi i zna biti poprilično zastrašujuće", priznao je Williams.

Inače, prije dvije godine glazbenik je završio na liječenju od alkohola i droge i kako sam tvrdi, ovih ovisnosti se riješio zauvijek.

Podsjetimo, pjevač je prije mjesec dana tijekom gostovanja u emisiji "Kyle and Jackie O" na australskoj postaji "2DayFM" u Sydneyju promovirao svoj novi album "Reality Killed the Video Star", a u jednom trenutku činilo se da je Robbie zaprosio svoju djevojku Aydu Filed, međutim pjevač je kasnije to demantirao kazavši kako nije mislio ozbiljno.

Vezane vijesti

Krivotvoritelj Gotovinine putovnice osuđen zbog krijumčarenja droge

Krivotvoritelj Gotovinine putovnice osuđen zbog krijumčarenja droge

Franjo Katavić, krivotvoritelj putovnice kojom se u bijegu koristio general Ante Gotovina, danas je na zagrebačkom Županijskom sudu nepravomoćno… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika