28.12.2009. / 19:25

Autor: Totalsport

Njemački Goal.com: Modrić igrač utakmice

Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić poveo je svoj Tottenham do 2-0 pobjede protiv West Hama u ogledu 20. kola Premiershipa

Luka ModrićLuka ModrićHrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić poveo je svoj Tottenham do 2-0 pobjede protiv West Hama u ogledu 20. kola Premiershipa.

Bila je to premijerna utakmica Luke Modrića koju je započeo od prve minute, a nakon što je 29. kolovoza doživio lom potkoljenične kosti.

Utakmicu u kojoj je Tottenham potpuno kontrolirao situaciju od samog starta uvelike je usmjerio Modrić ranim pogotkom u 11. minuti. Loptu je u šesnaesterac ubacio Aaron Lennon, a Modrić ju je proslijedio u mrežu. Sudjelovao je Modrić i kod drugog pogotka (Defoe u 81. minuti), jer je akcija za pogodak začeta od njega, na sredini travnjaka.

Dvije minute kasnije (u 83. minuti) uz gromoglasni pljesak okupljenih na White Hart Laneu Modrić je zamijenjen.

Nije čudo što ga je njemačka verzija nogometnog internet portala (Goal.com) proglasila za igrača utakmice, naglašavajući da je "donosio prednost na travnjaku u odnosu na suparnika", te je "začeo mnoge opasne situacije", kao što je "i sam realizirao prvu od njih".

Autor nadalje opisuje tešku ozljedu koju je imao, kao i činjenicu da ga je "ovaj pogodak i definitivno vratio nogometu".

Vezane vijesti

Real spreman platiti 30 milijuna funti za Modrića

Real spreman platiti 30 milijuna funti za Modrića

Španjolski prvak Real Madrid spreman je platiti Tottenhamu 30 milijuna funti za hrvatskog veznog nogometaša Luku Modrića, navodi u petak Daily… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika