28.12.2009. / 19:27

Autor: Totalsport

David Beckham trenirao na San Siru

Talijanski novinari su se još jednom oduševili 34-godišnjim engleskim nogometašem Davidom Beckhamom nazvavši ga "savršenim profesionalcem"

David Beckham na treningu MilanaDavid Beckham na treningu MilanaTalijanski novinari su se još jednom oduševili 34-godišnjim engleskim nogometašem Davidom Beckhamom nazvavši ga "savršenim profesionalcem".

U milansku zračnu luku Malpensa, u ponedjeljak je u 11 sati prijepodne, sletio David Beckham. Njegova misija u Los Angeles Galaxyju je završila za ovu sezonu, a do kraja talijanske Serije A će Beckham igrati u dresu Milana. Sve je, dakle, identično kao i prošle sezone.

Samo četiri sata nakon slijetanja u Milano Beckham je već u "crveno-crnom" dresu trenirao na San Siru sa nekadašnjim kolegama.

"Najtoplije se pozdravio s Pirlom, ali i sa svim igračima Milana. Odmah se osjetilo koliko Beckhamu znači Milan, ali i koliko svim igračima Milana znači povratak sjajnog Engleza", piše u La Gazzetti dello Sport.

Novinari talijanskog Sky Sporta, pak, imaju informaciju da će se Beckham ponovno, baš kao i lani, smjestiti u luksuznome milanskom hotelu, gdje će obitavati do kraja sezone.

Trenutačno je u Seriji A pauza, Milan se nalazi na drugom mjestu (osam bodova manje od Intera, ali i utakmica manje), a sezona se nastavlja u srijedu 6. siječnja.

Vezane vijesti

Beckham: Trenerski posao me ne zanima

Beckham: Trenerski posao me ne zanima

David Beckham, koji je prije mjesec dana proslavio 37. rođendan, veli kako ne razmišlja o mogućnosti obavljanja trenerskog posla kada objesi kopačke… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika