28.12.2009. / 21:17

Autor: Totalsport

Michael Schumacher: Žena mi je rekla, vrati se i uživaj

Michael Schumacher, 40-godišnji vozač Formule 1, odlučio se za novi povratak svojoj velikoj sportskoj ljubavi, te će od sljedeće godine sjediti u bolidu Mercedes GP-a

Michael SchumacherMichael SchumacherMichael Schumacher, 40-godišnji vozač Formule 1, odlučio se za novi povratak svojoj velikoj sportskoj ljubavi, te će od sljedeće godine sjediti u bolidu Mercedes GP-a.

U karijeri je Schumacher, posredstvom sedam naslova svjetskog prvaka, s pravom nazivan jednim od najvećih vozača svih vremena, a sada će opet imati priliku boriti se za novi naslov.

U ponedjeljak je trenutačno jedna od najtraženijih sportskih osoba dala intervju za engleski The Sun za koji je ustvrdio:

- Koliko znam malo je bilo onih koji su sa 40 godina sjedili za upravljačem Formule 1. To me u neku ruku čini jedinstvenim, a mislim da je jedinstveno što ću s toliko godina opet loviti naslov prvaka svijeta. To me strahovito uzbuđuje i čini sretnim - rekao je Schumacher i nastavio:

- U ovom trenutku mi je najviše značila potpora obitelji, odnosno supruge Corinne. Kada sam joj prvi put rekao da bi se želio vratiti, samo mi je odgovorila idi tamo i uživaj.

Schumacher je zaključio:

- Spreman sam za najveće izazove. Prije no što sam rekao "da" povratku morao sam provjeriti u kakvom je stanju moj vrat. Fizički i mentalno sam jak, nemam nikakve prepreke i jedva čekam nastupe. I bit ću jako opasan, to mogu obećati.

Vezane vijesti

Hamiltonu VN Kanade

Hamiltonu VN Kanade

Britanski vozač Lewis Hamilton u McLarenu pobjednik je Velike nagrade Kanade, sedme utrke SP-a Formule 1 održane u Montrealu. Hamilton je sedmi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika