29.12.2009. / 08:30

Autor: Totalsport

Redknapp: Moramo nastaviti s ovakvom igrom

Menadžer Tottenhama Harry Redknapp bio je pun hvale za svoje igrače nakon pobjede protiv West Hama (2-0) u 20. kolu Premier lige

Harry RedknappHarry RedknappMenadžer Tottenhama Harry Redknapp bio je pun hvale za svoje igrače nakon pobjede protiv West Hama (2-0) u 20. kolu Premier lige.

Jedan od kreatora pobjede bio je i hrvatski reprezentativac Luka Modrić koji je već u 11. minuti doveo Spurse u vodstvo, a sudjelovao je i u akciji koju je pogotkom zaključio Jermain Defoe.

- Naša je igra bila sjajna, imali smo nekoliko doista odličnih poteza. Dominirali smo u prvom poluvremenu, ali kad vodiš samo s 1-0, dovoljna je sekunda da se sve preokrene. Zato nam je trebao drugi gol do kojeg smo na kraju i došli. Nije bilo lako West Hamu, cijelo smo vrijeme kontrolirali utakmicu - rekao je Redknapp.

- Cilj nam je smjestiti se među četiri najbolje momčadi, posebno kad se sjetimo gdje smo bili lani. Samo trebamo nastaviti skupljati bodove na način na koji to radimo u ovome trenutku - zaključio je menadžer Spursa koji su trenutno na četvrtom mjestu u Premier ligi s dva boda više od Aston Ville koja tek mora odraditi utakmicu 20. kola.

Vezane vijesti

Real spreman platiti 30 milijuna funti za Modrića

Real spreman platiti 30 milijuna funti za Modrića

Španjolski prvak Real Madrid spreman je platiti Tottenhamu 30 milijuna funti za hrvatskog veznog nogometaša Luku Modrića, navodi u petak Daily… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika