29.12.2009. / 07:25

Autor: Hina

Nakon Polančeca, na čelo NO Ine izabran Ivan Šuker

Ivan Šuker i Božidar Pankretić imenovani su članovima Nadzornog odbora na mandat do 10. lipnja 2013. godine

Ivan Šuker naslijedio je Damira Polančeca u IniIvan Šuker naslijedio je Damira Polančeca u IniNovi predsjednik Nadzornog odbora Ine je potpredsjednik Vlade i ministar financija Ivan Šuker.

Na održanoj sjednici izvanredne Glavne skupštine INA - Industrije nafte d.d. dužnosti članova Nadzornog odbora Ine razriješeni su Damir Polančec i Vesna Orlandini, dok su Ivan Šuker i Božidar Pankretić imenovani članovima Nadzornog odbora na mandat do 10. lipnja 2013. godine, priopćio je Sektor za korporativne komunikacije Ine.

Promijenjen i Statut Ine

Nakon Glavne skupštine održana je i sjednica Nadzornog odbora Ine na kojoj je Ivan Šuker izabran za predsjednika Nadzornog odbora, a György Mosonyi potvrđen je za potpredsjednika Nadzornog odbora.

Izvanredna Glavna skupština usvojila je novi Statut Ine koji stupa na snagu danom upisa u sudski registar. Na dan stupanja na snagu novog Statuta, Statut Društva od 10. lipnja 2009. prestaje važiti. Usvojena je i odluka o izmjeni predmeta poslovanja - dopuna djelatnosti.

Na sjednici izvanredne Glavne skupštine Ine bilo je prisutno 9.253.267 glasova ili 92,533 posto od ukupno 10.000.000 glasova.

Vezane vijesti

Sanader nikad nije tražio da razgovaramo o INA-i i MOL-u

Sanader nikad nije tražio da razgovaramo o INA-i i MOL-u

Josip Friščić, bivši potpredsjednik Hrvatskog sabora i bivši čelnik Hrvatske seljačke stranke (HSS-a), HDZ-ovog koalicijskog partnera u bivšoj Vladi,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika