29.12.2009. / 10:30

Autor: Andrea Belin

Željko Kerum prekinuo s Fani Horvat i želi se vratiti supruzi

Par više ne živi zajedno, a radovi na njihovoj luksuznoj kući na splitskim Mejama, u koju su se trebali preseliti prije Božića, još uvijek nisu završeni

Željko KerumŽeljko KerumČini se da veza između splitskog gradonačelnika Željka Keruma i njegove djevojke, Fani Horvat, s kojom bi uskoro trebao dobiti i dijete ne funkcionira baš najbolje.

Kako doznaju jedne dnevne novine, par više ni ne živi zajedno, a radovi na njihovoj luksuznoj kući na splitskim Mejama u koju su se trebali preseliti prije Božića, još uvijek nisu završeni.

Osim toga, Kerum navodno razmišlja o povratku svojoj bivšoj supruzi Ani.

Fani navodno živi kod majke, a splitski gradonačelnik nema stalnu adresu. Naime, Kerum je božićne blagdane tijekom dana provodio u sobi luksuznog hotela Le Meridian Lav, a noću se zabavljao u hotelskom casinu.

Inače, ovakav razvoj situacije nije nimalo iznenađujući ako se sjetimo da je Fani početkom prosinca, navodno zbog svađe s budućim ocem svog djeteta, zatražila liječničku pomoć.

Podsjetimo, da ostavlja obitelj jer sa svojom djevojkom Fani Horvat čeka dijete, Kerum je priznao prije dva i pol mjeseca obrativši se javnosti putem svoje tv postaje Televizije Dalmacije. Vijest je poput bombe odjeknula gradom pod Marjanom, a Kerum se nije želio izjašnjavati o detaljima veze s fatalnom mladom Splićankom zbog koje napušta obitelj. Ipak, čini se da ljubav s dvadesetpetogodišnjom studenticom nije dugo potrajala.

Vezane vijesti

Kerum: Ne pregovaram više s Končarom oko hotela Marjan

Kerum: Ne pregovaram više s Končarom oko hotela Marjan

Splitski gradonačelnik Željko Kerum izjavio je kako više ne pregovara s Dankom Končarom oko kupnje i ulaska u projekt hotel Marjan na Zapadnoj obali,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika