29.12.2009. / 13:22

Autor: Andrea Belin

Umjesto posvojenja Jasmin Stavros i supruga udomili djevojčicu

Kako je kazao pedesetpetogodišnji pjevač, najveće zasluge za to humano djelo pripadaju njegovoj supruzi. Ona je prije nekoliko godina pomagala Kući sv. Terezije od Malog Isusa za nezbrinutu djecu na Vrhovcu i tamo je upoznala, sada već osmogodišnju Lidiju

Jasmin StavrosJasmin StavrosIako su, sada već osmogodišnju djevojčicu Lidiju, udomili još prije tri godine, splitski pjevač Jasmin Stavros i njegova supruga Žarka, tek su nedavno otkriti javnosti da već nekoliko Božića slave s novim članom obitelji.

Kako je pedesetpetogodišnji pjevač kazao za Večernji list, najveće zasluge pripadaju njegovoj supruzi.

Ona je prije nekoliko godina pomagala Kući sv. Terezije od Malog Isusa za nezbrinutu djecu na Vrhovcu i tamo je upoznala djevojčicu.

Roditelji dvojice sinova još su prije šest godina željeli udomiti žensko dijete iz Nazorove, međutim, tamo su ih odbili jer su "imali previše godina".

Inače, svi zajedno su proveli Božić u Zgrebu, a Jasmin je kasnije morao otputovati u Primošten jer je nastupao u klubu Aurora. U novogodišnjoj noći zabavljati će goste korčulanskog hotela Liburnija.

Vezane vijesti

U Afganistanu poginula djevojčica koja je nosila eksploziv

U Afganistanu poginula djevojčica koja je nosila eksploziv

Osmogodišnja Afganistanka poginula je u nedjelju u eksploziji torbe pune eksploziva koju su joj dali talibanski pobunjenici, objavila je vlada.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika