29.12.2009. / 15:13

Autor: Andrea Belin

Charlie Sheen prijetio supruzi da će ju ubiti ukoliko zatraži razvod

Da joj je zaista prijetio nožem ukoliko nekome kaže da želi razvod kazala je i sama Brooke u razgovoru s policijom, a to potvrđuje i snimka njezinog poziva službi 911

Charlie SheenCharlie SheenNakon četiri dana otkriveni su detalji sukoba u kući glumca Charlieja Sheena koji je na Božić zbog obiteljskog nasilja završio na policiji.

Naime, zvijezda CBS-ove serije "Dva i pol čovjeka" je svojoj supruzi, Brooke Mueller, prijetio smrću.

Da joj je zaista prijetio nožem ukoliko nekome kaže da želi razvod kazala je i sama Brooke u razgovoru s policijom, a to potvrđuje i snimka njezinog poziva službi 911.

Žrtva nasilja se drhtavim glasom uspjela predstaviti, kazala je suprugovo ime koji joj je prijetio nožem i na kraju je uspjela izgovoriti adresu.

Na svu sreću, supružnici nisu bili sami. U kući se navodno nalazio Brookein rođak koji je tijekom njezinog poziva držao Charlieja u drugoj sobi.

Podsjetimo, Sheena je za Božić zbog obiteljskog nasilja uhitila policija u njegovoj kući u Aspenu, međutim glumac je pušten uz jamčevinu od 8.500 dolara. On je na policiji negirao ovakve optužbe.

Inače, par se vjenčao 2008. godine i roditelji su devetomjesečnih blizanaca.

Vezane vijesti

Schild do 30. pobjede karijere

Schild do 30. pobjede karijere

Austrijska 30-godišnja skijašica Marlies Schild ostvarila je na prvom slalomu u novoj sezoni Svjetskog kupa, održanome u Aspenu, svoju 30. pobjedu u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika