29.12.2009. / 16:10

Autor: Totalsport

Toni: Bit ću igrač Rome od 2. siječnja

Talijanski 32-godišnji Bayernov napadač Luca Toni praktički je sam otkrio da će početkom siječanjskog prijelaznog roka postati Romin igrač

Luca ToniLuca ToniTalijanski 32-godišnji Bayernov napadač Luca Toni praktički je sam otkrio da će početkom siječanjskog prijelaznog roka postati Romin igrač.

Priča nije nova i vrti se još od trenutka kada je Bayernov trener Louis van Gaal obznanio da više ne računa na Tonija, a talijanskom nogometašu je poručio da može početi pakirati kofere i tražiti novu sredinu.

Toni je, dakako, dovoljno kvalitetan napadač i samoreklama mu nije bila potrebna, a nekoliko klubova spominjalo se kao moguće destinacije za nastavak karijere. Talijanski sportski dnevnik La Gazzetta dello Sport je pred Božić objavio da je suradnja između Tonija i Rome već dogovorena, da bi Tonijev menadžer vrlo brzo nakon toga demantirao tu priču.

Trener ''vučice'' Claudio Ranieri nedavno je priznao da je njegov klub u potrazi za napadačem, ali se nije očitovao o imenima. No, Toni je za radio Centro Suono Sport izjavio:

- Doista sam željan sljedećih šest mjeseci provesti u Romi. Jako sam motiviran, želim baš takav razvoj situacije, koji će se i dogoditi. Više sam nego uvjeren da ću već 2. siječnja biti igrač Rome!

Vezane vijesti

Juventus otkupio Giovincov ugovor

Juventus otkupio Giovincov ugovor

Talijanski nogometni reprezentativac Sebastian Giovinco, 25-godišnji ofenzivni veznjak, vraća se u Juventus koji je od Parme otkupio 50% ugovornih… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika