29.12.2009. / 16:30

Autor: Totalsport

Mancini se opet okrenuo bivšem klubu: hoće Balotellija

Čim je došao na dužnost trenera Manchester Cityja talijanski strateg Roberto Mancini je uperio prstom u smjeru svog bivšeg kluba, milanskog Intera

Mario BalotelliMario BalotelliČim je došao na dužnost trenera Manchester Cityja talijanski strateg Roberto Mancini je uperio prstom u smjeru svog bivšeg kluba, milanskog Intera.

Zatražio je od svoje nove uprave da pokuša dovesti 19-godišnjeg Marija Balotellija, mladog reprezentativca Intera i potencijalnog člana A vrste.

Vrlo brzo nakon te objave se oglasio vlasnik Intera Massimo Moratti koji je uzvratio riječima:

- Manchester City je napravio sjajan posao potpisavši Mancinija. No, neka se sada i oni i Mancini drže podalje od Balotellija. Sigurno ga neće dobiti, nema nikakve šanse.

No, Mancini ne odustaje, te traži igrača koji u Interu ne igra previše od trenutka kada je za trenera došao Jose Mourinho, te je u stalnoj svađi s njim. Recimo da je ove sezone odigrao tek tri utakmice od prve do zadnje minute.

Isto tako, Balotelliju je Mancini (očito i obrnuto) ostao u dobrom sjećanju jer je upravo, dok je ovaj bio trener Intera, debitirao za tu momčad, još kao 17-godišnjak.

Daily Mail navodi da će se tijekom siječnja dodatno aktualizirati ova priča o Balotelliju u Manchester Cityju, koji je upisao dvije pobjede zaredom otkada je u klub došao raditi Mancini.

Vezane vijesti

Ranieri u Monacu, naslijedio ga Stramaccioni

Ranieri u Monacu, naslijedio ga Stramaccioni

Tijekom završene sezone u talijanskoj Seriji A, vlasnik Intera Massimo Moratti, je izgubio strpljenje s Claudiom Ranierijem, te ga je otpustio s… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika