29.12.2009. / 17:23

Autor: Andrea Belin

Test za žene: Što o vama govore vaše seksualne fantazije

Ukoliko ste u vezi, a često sanjate da se seksate s nekim poznatim muškarcem, vi se potajno želite zabaviti u tuđoj postelji. Ako neprestano razmišljate o odnosu s nekom pripadnicom ljepšeg spola, više je nego očito da vam u vezi s partnerom nedostaje nježnosti

Što vam govore snoviŠto vam govore snoviIako se nekako utjelovilo mišljenje da muškarci šesto razmišljaju o seksu, posljednja istraživanja potvrdila su da i pripadnice ljepšeg spola također imaju erotske snove.

Doduše, žene rijetko otkrivaju o čemu točno sanjuju, ali rezultati su potvrdili da je to u većini slučejava seks s poznatim osobama, grupni seks i odnosi s drugim ženama. Saznajte što takvi snovi govore o vama!

Seks s poznatim osobama

Pripadnice ljepšeg spola uglavnom sanjaju o seksu s nekim poznatim muškarcima. Istraživanja su pokazala da su George Clooney, Brad Pitt i Bon Jovi jako popularni muškarci u ženskim snovima. U njihovoj postelji najčešće se vide djevojke koje su u dugim vezama i koje potajno razmišljaju o seksualnoj avanturi s nekim drugim muškarcem, međutim nisu dovoljno hrabre za takvu vrstu zabave.

Grupni seks

Osobe koje žele biti u centru pažnje često razmišljaju o grupnom seksu ili spolnom odnosu na nekom javnom mjestu. Doduše, ovakvi snovi pojavljuju se često i kod žena kojima je seks sa stalnim partnerom postao dosadan.

Odnos s drugom ženom

Riječ je o pripadnicama ljepšeg spola koje su se uvijek pitale kako je to poljubiti se sa ženom, međutim o seksu s drugom djevojkom sanjaju i žene kojima u životu nedostaje nježnosti. Istraživanja su pokazala da o takvoj vrsti odnosa razmišlja svaka treća pripadnica nježnijeg spola.

Na kraju valja napomenuti da se seksualnih fantazija ne bi trebali sramiti jer su one također jedan dio naše osobnosti. Zauzetim osobama kojima misli često odlutaju u tuđu postelji najvjerojatnije nedostaje nježnosti, a postoji mogućnost da ih partner seksualno ne privlači. U takvim situacijama ne bi bilo loše porazgovarati sa svojom boljom polovicom. Ukoliko zajedno ne možete pronaći rješenje, možda je ipak najbolje da krenete svatko svojim putem. Ako se ovakvi snovi ne pojavljuju često, stručnjaci tvrde da nemate razloga za zabrinutost.

Vezane vijesti

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras je izjavio kako će sadašnja vlada pomagati razvoj ženskoga poduzetništva u Hrvatskoj, jer je, kako je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika