29.12.2009. / 18:30

Autor: Andrea Belin

Nakon pobačaja Britney Spears obojila kosu u crno

Osim što je promijenila izgled, pojavile su se glasine da je pjevačica prije dvije godine pobacila dijete čiji je otac navodno bio njezin bivši suprug Kevin Federline

Britney Spears; Foto: TMZBritney Spears; Foto: TMZPop zvijezda Bretnay Spears opet je glavna vijest u većini svjetskih tabloida.

Osim što je svoju kosu obojila u crno, pojavile su se glasine da je pjevačica prije dvije godine pobacila dijete čiji je otac navodno bio njezin bivši suprug Kevin Federline.

Tada Britney i Kevin nisu bili u braku, ali su zadovoljavali svoje seksualne potrebe. Kada su saznali da je pjevačica u blaženom stanju oboje su došli do zaključka da je pobačaj najbolje rješenje.

"Ubila sam svoje dijete", navodno je govorila Britney nakon što je pobacila a od tada je gotovo svakog Božića u depresiji.

Očigledno se tijekom ovogodišnjih blagdana osjećala izuzetno loše pa je odlučila promijeniti boju kose, a zna se da se većina žena u teškim razdobljima najprije odlučuje na takav potez.

Vezane vijesti

Kava u trudnoći ili uz dojenje ne utječe na san beba

Kava u trudnoći ili uz dojenje ne utječe na san beba

Ispijanje šalice ili dvije kave tijekom trudnoće ili dojenja neće utjecati na kvalitetu sna novorođenčeta, pokazalo je brazilsko istraživanje koje je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika