30.12.2009. / 11:15

Autor: Totalsport

Milanov liječnik: Beckham je zdrav kao i prošle godine

- Premda je prošla godina dana, David Beckham zdravstveno izgleda kao i kada je prošli puta bio ovdje - kazao je liječnik Milanovih nogometaša Massimo Manara

David BeckhamDavid Beckham- Premda je prošla godina dana, David Beckham zdravstveno izgleda kao i kada je prošli puta bio ovdje - kazao je liječnik Milanovih nogometaša Massimo Manara.

Engleski 34-godišnji reprezentativac stigao je jučer (ponedjeljak) u Milano gdje će u dresu "rossonera" odigrati drugi dio sezone u talijanskom prvenstvu. Prije toga je trebao proći zdravstveni pregled, a učinio je to sa sjajnim ocjenama.

- Uistinu je dobro, nema nikakvih problema, čak niti s ozljedom gležnja koja ga je morila - dodao je Manara.

Beckham je krajem studenog sa svojim Los Angeles Galaxyjem poražen u finalu MLS lige od Real Salt Lakea (na penale 5-4). U toj je utakmici igrao pod blokadom s tri kortizonske injekcije zadobivene u bolni gležanj, no očito je da je ta ozljeda sada arhivirana.

Podsjetimo, engleski veznjak je došao u Milan na posudbu iz Los Angeles Galaxyja, baš kao i prošle godine. Namjera mu je sačuvati svoje mjesto u reprezentaciji koja će sljedeće godine jurišati na naslov svjetskih nogometnih prvaka u Južnoafričkoj Republici.

Vezane vijesti

Beckham: Na Igrama bi radije igrao nego bio trener

Beckham: Na Igrama bi radije igrao nego bio trener

David Beckham smatra kako bi na Olimpijskim igrama u Londonu sljedeće godine u britanskoj momčadi bio korisniji kao igrač nego kao trener. Na Igrama… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika