30.12.2009. / 12:58

Autor: Totalsport

Navijači zviždali menadžeru Boltona zbog Klasnića

Gary Megson provodi teške dane na klupi Boltona. Momčad se nalazi u zoni ispadanja iz Premier lige, a navijači su na zub uzeli upravo trenera kojeg ne smatraju dovoljno kvalitetnim za vođenje njihovih miljenika

Ivan KlasnićIvan KlasnićGary Megson provodi teške dane na klupi Boltona. Momčad se nalazi u zoni ispadanja iz Premier lige, a navijači su na zub uzeli upravo trenera kojeg ne smatraju dovoljno kvalitetnim za vođenje njihovih miljenika.

Posljednju salvu zvižduka Megson je trpio u utorak navečer, a "najzaslužniji" za to je hrvatski nogometaš Ivan Klasnić.

Boltonovi su navijači, naime, teško prihvatili Megsonovu odluku da u 75. minuti izvuče iz igre našeg napadača koji je postigao prvi gol na utakmici protiv Hull Cityja u 20. kolu. Klasnić je izašao pri vodstvu svoje momčadi s 2-1, a do kraja su gosti uspjeli izjednačiti na konačnih 2-2.

- Ponovno sam donio odluku o izvlačenju Klasnića jer sam htio na taj način održati momčad na visokoj razini. Isto sam napravio i protiv West Hama pri vodstvu 2-1 i na kraju smo pobijedili s 3-1. Tada nitko nije rekao ništa. Jučer je završilo na drugačiji način, ali ne razumijem reakciju navijača - opravdavao se engleskim novinarima Megson.

- Klasnićev je gol bio fantastičan. Točno smo znali što dobivamo s Ivanom kad smo ga doveli na posudbu iz Nantesa. I sada opet čujem naviječe kako viču "Megson, Megson, potpiši ugovor s njim". A što oni misle, tko ga je uopće doveo u klub.

Bolton će u novu godinu ući u znaku broja 18. Nakon 18 odigranih utakmica nalazi se na 18. mjestu s 18 bodova.

- Ove je sezone vjerojatno još deset klubova u borbi za ostanak u ligi, ali kladim se da nijedna druga momčad ne mora igrati u ovakvim okolnostima. No, takve se stvari događaju i moram se nositi s time. Mislim li da će navijači ikada biti korektni prema meni? Ne - dodao je Megson nakon što su Boltonovi pristalice ponovno zatražili menadžerovu ostavku.

Vezane vijesti

Klasnić potvrdio da napušta Bolton

Klasnić potvrdio da napušta Bolton

Povremeni hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Klasnić (32) potvrdio je da nakon tri sezone napušta Bolton. Prema pisanju Bolton Newsa, očekuje se… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika