30.12.2009. / 13:16

Autor: Totalsport

Trabzonspor za Čalu hoće Kuranyija?

Njemački nogometni Bundesligaš Schalke, trenutačno trećeplasirana momčad prvenstva, poslao je službenu ponudu Trabzonsporu za Hrvoja Čalu, vrijednu dva milijuna eura

Hrvoje ČaleHrvoje ČaleNjemački nogometni Bundesligaš Schalke, trenutačno trećeplasirana momčad prvenstva, poslao je službenu ponudu Trabzonsporu za Hrvoja Čalu, vrijednu dva milijuna eura.

Turski mediji, poput dnevnika Take ili turskog CNN-a, izvješćuju da je laskava ponuda slavnog Felixa Magatha za 24-godišnjega hrvatskog lijevog braniča stigla, te da su je u klubu ozbiljno razmatrali.

CNN izvještava da se dio Upravnog odbora turskog kluba zalagao za prodaju povremenoga hrvatskog reprezentativca istog trenutka, dok je drugi dio bio za opciju prodaje, ali uz daljnje licitiranje i veći odštetni zahtjev.

Ugovor s Trabzonsporom Čale inače ima do ljeta 2012. godine.

Informaciju koju su sami nazvali bombastičnom objavili su u lokalnom dnevniku Taki: nakon hitnoga i izvanrednog sastanka Upravnog odbora kluba iz azijskog dijela Turske Schalkeu je odgovoreno da može dobiti Čalu, ali u zamjenu za Kevina Kuranyija. Za novine je to potvrdio glavni menadžer kluba Mahmut Aksu kazavši:

- Schalke hoće Čalu, no mi tražimo Kuranyija - izjavio je Aksu.

Njemačkom reprezentativcu ugovor istječe u ljeto. Iz kluba mu ga očito nemaju namjeru produžiti. Čak da u Gelsenkirchenu pristanu na zamjenu igrača u siječanjskome prijelaznom roku, vrlo je neizvjesno bi li Nijemac sljedećih pet mjeseci (minimalno) ili više želio provesti u Maloj Aziji.

Vezane vijesti

Bundesliga: Remi Hoffenheima i Schalkea

Bundesliga: Remi Hoffenheima i Schalkea

Utakmicom Hoffenheima i Schalkea je zaključeno 28. kolo Bundeslige. Pobjednika nije bilo, utakmica je završila 1-1, a Schalke se time na trećem… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika