30.12.2009. / 13:32

Autor: Totalsport

Rocketsi priznali da žele mijenjati McGradyja

- Razgovarali smo s McGradyjevim zastupnicima i složili se istražiti mogućnosti za igračku razmjenu - izjavio je generalni menadžer NBA momčadi iz Houstona Daryl Morey

- Razgovarali smo s McGradyjevim zastupnicima i složili se istražiti mogućnosti za igračku razmjenu - izjavio je generalni menadžer NBA momčadi iz Houstona Daryl Morey.

McGrady je zatražio razmjenu nezadovoljan minutažom koju je imao u šest utakmica otkako se stavio na raspolaganje treneru košarkaša Houstona Ricku Adelmanu. Prosječno je u šest utakmica igrao 7.7 minuta. Ukupno je ubacio sedam od samo 19 šuteva.

- Dopustili smo McGradyju da na neodređeno vrijeme uzme pauzu od svih klupskih aktivnosti - dodao je Morey, precizno time objasnivši da Rocketsi više ne računaju sa svojom najvećom zvijezdom i najskupljim igračem, koji je u posljednjoj godini ugovora za koju će inkasirati 22.8 milijuna dolara.

O problemu nastalom u odnosima s talentiranim 30-godišnjim šuterom, koji je operirao koljeno u veljači prošle godine, progovorio je i trener Adelman:

- Ozlijeđen je već godinu dana. Svi novinari pišu o igraču kakav je McGrady bio prije dvije godine, nitko ne piše o tome kakav je sada. Odgovoran sam za cijelu momčad, ne samo za McGradyja, za ono što on hoće, misli da hoće, za ono što će tek htjeti ili za ono što će napraviti. Radi se o tome koliko nam on može pomoći da pobjeđujemo u ovom trenutku. Ja vidim da ne može uopće. Vraća se nakon teške operacije, još se uvijek oporavlja i pitanje je kada će doći na razinu na kojoj je bio prije. Zasad nije na njoj.

Vezane vijesti

Anthony Davis: Kobe je čudovište koje želim zaustaviti!

Anthony Davis: Kobe je čudovište koje želim zaustaviti!

Zvijezda ovogodišnje sezone američke NCAA košarke, Anthony Davis (Kentucky), najavio je velike planove za iduću, svoju prvu, NBA sezonu. Davis je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika