30.12.2009. / 13:16

Autor: Nacionalova redakcija

Zagrebački branitelji za Bandića: 'Smatramo to svojom obvezom i dužnošću'

Temeljna intencija Milana Bandića nikad nije bila briga za branitelje kao suvišak i teret društva, nego njihovo cjelovito uklapanje u sve društvene tijekove, prije svega za njihovo uključivanje u proizvodni proces i sve ostale oblike društvenog stvaralaštva

Milan BandićMilan BandićMilan Bandić dobio je u srijedu još jednu potporu svojoj kandidaturi za predsjednika Republike. Zbor braniteljskih udruga iz Domovinskog rata Grada Zagreba izrazio je u priopćenju bezrezervnu podršku Milanu Bandiću.

"Hrvatski branitelji smatraju to svojom obvezom i dužnošću s obzirom na sve ono što je Milan Bandić do sada napravio za branitelje i za sve stradalnike Domovinskog rata. Za sve naše probleme i poteškoće bio je uvijek prava adresa na koju smo se mogli obratiti. Sustavna briga za branitelje, koju je g. Bandić pokazao prije svih osnivanjem Odjela za hrvatske branitelje u Poglavarstvu Grada Zagreba, bio je primjer i poticaj za niz takvih odjela u drugim hrvatskim gradovima", kaže se u priopćenju te dodaju kako temeljna intencija Milana Bandića nikad nije bila briga za branitelje kao suvišak i teret društva, nego njihovo cjelovito uklapanje u sve društvene tijekove, prije svega za njihovo uključivanje u proizvodni proces i sve ostale oblike društvenog stvaralaštva.

U nastavku priopćenja branitelji hvale lik i djelo Milana Bandića, ali i žestoko napadaju njegovog protukandidata Ivu Jospipovića.

"Pokažimo zrelost i odgovornost, kažimo odlučno ne Ivi Josipoviću, idejnom tvorcu koncepcije Haškog suda. Kažimo ne Ivi Josipoviću i njegovim istomišljenicima koji su oduvijek podržavali projekt zatiranja hrvatske nacionalne i državne samobitnosti. Kažimo ne Ivi Josipoviću, kandidatu za haškog suca i sluganskom suradniku Carle Del Ponte", stoji na kraju priopćenja.

Vezane vijesti

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Glavna poruka konferencije "Facing Tomorrow 2012" je pogled u budućnost, a sudionicima konferencije koja se pod pokroviteljstvom izraelskog… Više

Komentari

registracija
27/12/06

Skipp, 30.12.09. 14:11

SUBNOR....isti mentalni obrazac na djelu.


registracija
15/10/09

deus, 30.12.09. 15:25

eh...neki ljudi su jednostavno rodjeni da sluze...da slusaju necija naredjenja i da budu posve odani...pa makar to znacilo u konacnici i losiju opciju za zemlju koju toliko ljube, barem rijecima. ne kazem da je Josipovic dobar, ali svakako nitko nije gori od Bandica...i uvijek na kraju javnog ocitovanja ponavljaju gluposti o haaskom sudu...ma jadno do bola.


registracija
8/8/09

tovar62, 30.12.09. 23:44

jadno i bjedno za narod,Bandicu Bog ti dao jos vise snage jer tako usamljen boriti se protiv crvene nemani eto sada i GlasKoncila jer razumices me morao bih propasti,jer nebih imali protiv koga pisati,pa im sada ne odgovara predsjednik krscanskih svjetnonazora koje li dvolicnosti,,,zalosno


registracija
11/12/09

excalibur, 31.12.09. 11:34

tovar62....ili........ TOVAR OSTAJE TOVAR !

Dragovoljac sam ali više mi je pun pimpek ovih profesionalnih "domoljuba" model "TURBO HRVAT 16V" s pogonom na "bijeli prah" i uhljebljenih u "fantomskim" braniteljskim udrugama.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika