30.12.2009. / 15:02

Autor: Totalsport

Bolton smijenio Garyja Megsona

Navijačima Boltona ispunila se želja, čelnici njihova omiljenog nogometnog kluba u srijedu su otpustili menadžera Garyja Megsona

Gary Megson više nije trener BoltonaGary Megson više nije trener BoltonaNavijačima Boltona ispunila se želja, čelnici njihova omiljenog nogometnog kluba u srijedu su otpustili menadžera Garyja Megsona.

Otkaz je stigao samo dan nakon remija Boltona protiv Hull Cityja u 20. kolu Premier lige (2-2).

Navijači su tijekom utakmice, kao i mnogo puta u posljednje vrijeme, izražavali nezadovoljstvo, tražeći od Megsona da podnese ostavku. Zvižduci su bili posebno glasni kad je Megson u 75. minuti izvadio iz igre hrvatskog nogometaša Ivana Klasnića, strijelca prvog pogotka Wanderersa.

Čelnici kluba nisu, dakako, smijenili Megsona samo zbog pritiska navijača već i zbog vrlo loših rezultata. Bolton se nalazi na 18. mjestu s istim tolikim brojem bodova, a u posljednjih je devet kola ubilježio samo jednu pobjedu.

Momčad će u prijelaznom razdoblju, do imenovanja novog menadžera, voditi dosadašnji Megsonov pomoćnik Chris Evans, kojem će asistirati Steve Wigley.

Vezane vijesti

Klasnić potvrdio da napušta Bolton

Klasnić potvrdio da napušta Bolton

Povremeni hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Klasnić (32) potvrdio je da nakon tri sezone napušta Bolton. Prema pisanju Bolton Newsa, očekuje se… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika