30.12.2009. / 15:48

Autor: Totalsport

Lindsey Vonn ne dolazi u Zagreb?

Američka skijašica Lindsey Vonn odlučila je uzeti pauzu u Svjetskom kupu kako ne bi ugrozila nastup na Olimpijskim igrama, te stoga neće nastupiti na nedjeljnom slalomu na Sljemenu

Lindsey VonnLindsey VonnAmerička skijašica Lindsey Vonn odlučila je uzeti pauzu u Svjetskom kupu kako ne bi ugrozila nastup na Olimpijskim igrama, te stoga neće nastupiti na nedjeljnom slalomu na Sljemenu.

Pišu tako talijanski mediji, među ostalima i La Gazzetta dello Sport.

Vodeća u ukupnom poretku Svjetskog kupa skijašica, te aktualna dvostruka pobjednica Svjetskog kupa, vozila je u utorak slalomsku utrku u Lienzu iako je dan ranije teško pala tijekom veleslaloma i žestoko natukla podlakticu lijeve ruke. Zauzela je 18. mjesto u slalomu.

- Bolovi su tijekom utrke bili nepodnošljivi - rekla je 25-godišnja Amerikanka nakon slaloma.

Zasad Vonn planira preskočiti Snježnu kraljicu. O daljnjim nastupima u Svjetskom kupu, a prva utrka koja slijedi jest spust u austrijskom Haus im Ennstalu osmog siječnja (petak), tek će se očitovati.

Vezane vijesti

Ana Jelušić završila karijeru zbog problema s astmom

Ana Jelušić završila karijeru zbog problema s astmom

Jedna od najtrofejnijih hrvatskih skijašica, Ana Jelušić objavila je na konferenciji za medije da završava svoju skijašku karijeru. Razlog prekida su… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika