30.12.2009. / 16:16

Autor: Totalsport

Kasni izgradnja stadiona u Wroclawu

Izgradnja novog stadiona u Wroclawu, na kojem bi se 2012. trebale igrati utakmice Europskog nogometnog prvenstva, mogla bi kasniti, potvrdio je gradonačelnik Rafal Dutkiewicz

Stadion Maslice u WroclawuStadion Maslice u WroclawuIzgradnja novog stadiona u Wroclawu, na kojem bi se 2012. trebale igrati utakmice Europskog nogometnog prvenstva, mogla bi kasniti, potvrdio je gradonačelnik Rafael Dutkiewicz.

Naime, ugovor s građevinskom tvrtkom Mostostal Warszawa S.A., koja je radila na izgradnji stadiona, raskinut je jer gradske vlasti nisu bile zadovoljne brzinom radova.

- Očekujemo da ćemo ugovor s novom tvrtkom potpisati unutar dva ili tri tjedna. No, sumnjam da će stadion biti dovršen u predviđenom roku - izjavio je Dutkiewicz.

Stadion je trebao biti u potpunosti izgrađen u proljeće 2011., ali prema sadašnjim će procjenama biti gotov najranije u ljeto.

Uz Wroclaw, poljski domaćini Eura bit će i Varšava, Poznan i Gdanjsk. U Ukrajini, suorganizatoru prvenstva, utakmice će se igrati u Donjecku, Harkivu, Ljvivu te Kijevu, koji će biti domaćin finala.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika