30.12.2009. / 17:21

Autor: Andrea Belin

Tigeru Woodsu supruga razbila zube palicom za golf

Glavni krivac ovog incidenta je Elinina ljubomora koju su izazvale sms poruke na mobitelu njezinog supruga koje mu je slala ljubavnica Rachel Uchitel. Osim što mu je razbila zube, Nordegren mu je na licu slomila jednu kost

Elin Nordegren i Tiger WoodsElin Nordegren i Tiger WoodsČini se da za masnice na licu golfera Tigera Woodsa nije kriva prometna nesreća već ih je prozročila njegova, uskoro bivša supruga, Elin Nordegren.

Kako pišu američki mediji, Elin je Tigera pretukla čeličnom palicom za golf. Navodno mu je slomila kost na obrazu, a zamalo mu je izbila i dva prednja zuba.

Glavni krivac ovog incidenta su sms poruke na Woodsovom mobitelu koje mu je slala ljubavnica Rachel Uchitel.

Naime, kada je Tiger napustio njihov dom kako bi s prijateljima igrao poker, mobitel je ostavio na stolu, a prije toga dopisivao se s Rachel. Nakon što se u ponoć vratio, supruga je tražila objašnjenje.

S obzirom da Tiger nije želio priznati nevjeru, supruga mu je zaprijetila palicom za golf. U trenutku kada je okrenuo glavu prema televizoru, ona ga je udarila po licu. On je uspio pobjeći, međutim već nekoliko metara od kuće, automobilom se zaletio u hidrant.

Vezane vijesti

Video: Ekshibicionist gađao Tigera Woodsa hot dogom

Video: Ekshibicionist gađao Tigera Woodsa hot dogom

U središtu bizarnog incidenta na turniru u San Martinu našao se nekadašnji najbolji golfer svijeta Tiger Woods. U trenutku kad se koncentrirao na… Više

Komentari

registracija
8/7/09

bankar, 31.12.09. 01:24

pa dobro šta i to se dešava


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika