30.12.2009. / 18:45

Autor: Totalsport

Real Madrid dao Robbena i 25 milijuna eura za Riberyja?

Njemačka web-stranica Ran.de tvrdi da su Bayern i madridski Real još prošlog ljeta sklopili dogovor o transferu francuskog nogometnog reprezentativca Francka Riberyja u madridski Real, a koji će se realizirati u sljedećem ljetnom prijelaznom roku

Arjen Robben i Franck RiberyArjen Robben i Franck RiberyNjemačka web-stranica Ran.de tvrdi da su Bayern i madridski Real još prošlog ljeta sklopili dogovor o transferu francuskog nogometnog reprezentativca Francka Riberyja u madridski Real, a koji će se realizirati u sljedećem ljetnom prijelaznom roku.

Dogovor je, piše Ran.de, postignut prilikom transfera nizozemskog reprezentativca Arjena Robbena prošlog ljeta iz Reala u Bayern. Bayern, prema saznanjima dotičnog medija, nije platio Realu dogovorenu odštetu od 25 milijuna eura, već će ta svota biti odbijena od Riberyjevog transfera na ljeto, vrijednog 55 milijuna eura.

Sličnu je priču lansirao i minhenski web-magazin Europolitan, tvrdeći da između madridskog Reala i minhenskog Bayerna postoji "džentlmenski dogovor" prema kojem će u ljetnim mjesecima sljedeće godine Franck Ribery preći u španjolski klub, ali za odštetu od 50 milijuna eura.

Upravo taj iznos je, navodno, za 27-godišnjeg Riberyja, kojem ugovor s Bayernom istječe u ljeto 2011. godine, nudio i londonski Chelsea, ali već u siječanjskom prijelaznom roku. No, ta priča je na staklenim nogama, jer je Chelseajev menadžer Carlo Ancelotti izričito naglasio da njegov klub neće dovoditi pojačanja u siječnju.

Vezane vijesti

Guti na probi u West Hamu

Guti na probi u West Hamu

Dugogodišnji vezni nogometaš Real Madrida Jose Maria Gutierrez, poznatiji pod nadimkom Guti, odradit će probu u novom članu engleske Premierlige West… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika