30.12.2009. / 19:15

Autor: Totalsport

Cristiano Ronaldo: Kaka nam je prijeko potreban

Portugalac Cristiano Ronaldo, najskuplji nogometaš na svijetu, odbacio je tezu kako njegova momčad madridskog Reala igra bolje bez Kake nego s Brazilcem u sastavu

KakaKakaPortugalac Cristiano Ronaldo, najskuplji nogometaš na svijetu, odbacio je tezu kako njegova momčad madridskog Reala igra bolje bez Kake nego s Brazilcem u sastavu.

Ronaldo je u lipnju prešao iz Manchester Uniteda u Real i potpisao šestogodišnji ugovor, a Real je za njega platio odštetu od 94 milijuna eura. U istom prijelaznom roku ''kraljevski klub'' je iz AC Milana doveo i Kaku, a za njegove usluge izdvojio je 65 milijuna eura.

Kaka ne igra od kraja studenog zbog problema s trbušnim zidom (hernija), a i dok je bio u sastavu, mogle su se čuti kritike na njegov račun. Mnogi su smatrali da svojim igrama nije opravdao cijenu koju je Real platio za njega. Madridski klub dobio je sve četiri utakmice bez Kake, što je samo pojačalo komentare nekih španjolskih medija da Real zapravo bolje igra bez njega.

Ronaldo, koji je i sam dosta pauzirao zbog ozljede, osvrnuo se na takvo mišljenje.

- Može svatko pričati što želi, ali za mene je Kaka fenomenalan igrač. Nadam se da će se brzo oporaviti, on nam je prijeko potreban za uspješnu sezonu – izjavio je Ronaldo za Marcu.

U međuvremenu, Kaka se, prema vlastitom iskazu, oporavio od ozljede, te bi mogao konkurirati za nedjeljnu prvenstvenu utakmicu u gostima kod Osasune u 16. kolu. Real je trenutno na drugom mjestu u Primeri, s dva boda manje od vodeće Barcelone.

Vezane vijesti

Guti na probi u West Hamu

Guti na probi u West Hamu

Dugogodišnji vezni nogometaš Real Madrida Jose Maria Gutierrez, poznatiji pod nadimkom Guti, odradit će probu u novom članu engleske Premierlige West… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika