30.12.2009. / 19:40

Autor: Totalsport

Pomoćni trener Tottenhama hvali Modrića

Kevin Bond, asistent Harryja Redknappa, menadžera engleskog prvoligaša Tottenhama, odao je priznanje Luki Modriću za njegovu igru i gol u utakmici protiv West Hama

Luka ModrićLuka ModrićKevin Bond, asistent Harryja Redknappa, menadžera engleskog prvoligaša Tottenhama, odao je priznanje Luki Modriću za njegovu igru i gol u utakmici protiv West Hama.

Tottenham je u ponedjeljak u dvoboju 20. kola Premiershipa svladao West Ham 2-0 golovima Luke Modrića u 11. i Jermainea Defoea u 81. minuti.

Modriću je to bila prva utakmica u kojoj je zaigrao u početnom sastavu još od loma potkoljenične kosti desne noge 29. kolovoza u utakmici Spursa i Birminghama na White Hart Laneu. Dobru igru začinio je vodećim pogotkom na utakmici, a u 83. minuti zamijenio ga je Niko Kranjčar.

- Luka je izgledao kao da uopće nije ni pauzirao. Sjajno je kontrolirao loptu i razigravao momčad. Bio je izvrstan. Bilo je teško odlučiti se izostaviti iz prve momčadi Niku Kranjčara. No, budući da smo imali dvije utakmice u razmaku od samo 48 sati, odlučili smo osvježiti momčad na nekim pozicijama – izjavio je za službenu klupsku stranicu Kevin Bond.

Vezane vijesti

Real spreman platiti 30 milijuna funti za Modrića

Real spreman platiti 30 milijuna funti za Modrića

Španjolski prvak Real Madrid spreman je platiti Tottenhamu 30 milijuna funti za hrvatskog veznog nogometaša Luku Modrića, navodi u petak Daily… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika