31.12.2009. / 10:29

Autor: Totalsport

Beckham: Ako treba, stat ću i na gol u Milanu

David Beckham priznao je talijanskim novinarima u Milanu da je ''gotovo zaplakao'' kada je saznao da će Milan u Ligi prvaka igrati protiv Manchester Uniteda

David BeckhamDavid BeckhamDavid Beckham priznao je talijanskim novinarima u Milanu da je ''gotovo zaplakao'' kada je saznao da će Milan u Ligi prvaka igrati protiv Manchester Uniteda.

Engleski 34-godišnji reprezentativac stigao je u ponedjeljak u Milano gdje će u dresu "rossonera" odigrati drugi dio sezone u talijanskom prvenstvu. Svoju zadaću u američkom LA Galaxyju za ovu kalendarsku godinu Beckham je odradio, a u Milanu će, kao i prošle sezone, igrati na posudbi.

- Sretan sam što sam ponovno u Milanu, sjajno je vratiti se u ovaj klub i ovaj grad. Šest mjeseci koje sam proveo u Milanu prošle sezone bili su jedni od najboljih šest mjeseci u mojoj karijeri. Jako mi je nedostajao Milan - rekao je Beckham.

Naravno, vrlo brzo je stiglo pitanje o dvobojima Milana i Beckhamovog bivšeg kluba Manchester Uniteda u osmini finala Lige prvaka.

- Nakon što sam otišao iz Uniteda, nikada se u sedam godina nisam vraćao na Old Trafford kao igrač. Gotovo sam zaplakao kada sam čuo za ždrijeb. Bit će to za mene posebna, vrlo emotivna večer. Ali, kada utakmica krene, gurnut ću emocije pod tepih. Ja sam profesionalac i dat ću sve od sebe za pobjedu Milana.

U Milanu je, kaže, spreman na sve, pa i na mogućnost da ga neće biti u sastavu.

- Ne očekujem da ću uvijek počinjati utakmice, znam da se opet trebam dokazivati i dokazati. Stoga sam spreman igrati i u obrani, u veznom redu ili u napadu, pa čak i stati na gol, ako treba.

Vezane vijesti

Juventus otkupio Giovincov ugovor

Juventus otkupio Giovincov ugovor

Talijanski nogometni reprezentativac Sebastian Giovinco, 25-godišnji ofenzivni veznjak, vraća se u Juventus koji je od Parme otkupio 50% ugovornih… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika