31.12.2009. / 10:17

Autor: Martina Čizmić

Pucnjava u trgovačkom centru kraj Helsinkija, četvero poginulih

Kako javlja YLE, policija je ispraznila cijeli centar, a prema izjavama očevidaca, najmanje su četiri osobe ubijene

Ibrahim Shkupolli (Foto: Finska policija)Ibrahim Shkupolli (Foto: Finska policija)Finski mediji javljaju da je u jednom trgovačkom centru Espoo Sello u blizini Helsinkija došlo do pucnjave te da ima nekoliko ozlijeđenih osoba. Policija je na mjestu događaja, ali nije objavila nikakve službene podatke.

Kako javlja YLE, policija je ispraznila cijeli centar, a prema izjavama očevidaca, najmanje su četiri osobe ubijene - tri muškarca i žena.

Očevici tvrde da je pucnjava započela na najvišem katu centra. Napadač, obučen u crno i naoružan 9 milimetarskim pištoljem potom je krenuo prema prizemlju i nastavio pucati po kupcima. Za sada je poznato da je jedan od ozlijeđenih zaposlenik trgovine na najvišem katu.

Mediji prenose kako je identitet napadača poznat policiji, odnosno da se radi o muškarcu rođenom 1966. godine identificiranom kao Ibrahim Shkupolli. Policija je objavila kako je već ranije bio osuđivan zbog nezakonitog posjedovanja oružja.

Iz policije su upozorili građane da ne izlaze na ulice jer je Shkupolli naoružan i opasan.

Vezane vijesti

Trojica mladića poginula kod Tromilje

Trojica mladića poginula kod Tromilje

U teškoj prometnoj nezgodi koja se jutros oko 3 sata dogodila na državnoj cesti D-33, pored naselja Tromilja, poginula su trojica mladića, doznaje se… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika