31.12.2009. / 16:20

Autor: Totalsport

Werderov Boenisch viđa se s bivšom Rakitićevom djevojkom

Tiražni njemački dnevnik Bild na sportskom dijelu online izdanja često donosi priče koje nisu izravno vezane sa sport, a jedna od njih je i ona o prijateljstvu Werderovog 22-godišnjeg braniča Sebastiena Boenischa sa Hrvaticom Tatjanom Batinić

Ivan RakitićIvan RakitićTiražni njemački dnevnik Bild na sportskom dijelu online izdanja često donosi priče koje nisu izravno vezane sa sport, a jedna od njih je i ona o prijateljstvu Werderovog 22-godišnjeg braniča Sebastiena Boenischa sa Hrvaticom Tatjanom Batinić.

Radi se o djevojci koja je 2006. godine bila izabrana za Miss Austrije, te s kojom je do proljeća godine na izmaku u vezi bio i hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić.

Boenisch se trenutno nalazi u Austriji i oporavlja se od operacije koljena, piše Bild. Viđen je u društvu 24-godišnje Tatjane, koju Bild predstavlja kao ''dražesnu studenticu novinarstva''. Znači li to da je mladi nogometaš u lovu na ljubavni trofej?

- Dugo se poznajemo i međusobno se jako dobro razumijemo. Vidjet ćemo što vrijeme donosi – zagonetno je odgovorio Boenisch.

Vezane vijesti

Rakitić: Da danas biram, opet bih izabrao Hrvatsku

Rakitić: Da danas biram, opet bih izabrao Hrvatsku

- Nisam požalio što sam izabrao Hrvatsku - poručio je Ivan Rakitić u intervjuu za švicarski Blick, dnevni list zemlje u kojoj je rođen i za čiju je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika