31.12.2009. / 17:07

Autor: Totalsport

Manchester City spreman za preotimanje najboljih igrača Liverpoola

Roberto Mancini, talijanski nogometni trener koji je nedavno preuzeo vođenje Manchester Cityja, ne krije da u svoju momčad želi dovesti najbolje igrače Liverpoola

Robinho i Roberto ManciniRobinho i Roberto ManciniRoberto Mancini, talijanski nogometni trener koji je nedavno preuzeo vođenje Manchester Cityja, ne krije da u svoju momčad želi dovesti najbolje igrače Liverpoola.

Liverpool će imati velikih financijskih poteškoća ukoliko ove sezone ne uspije izboriti plasman u Ligu prvaka, piše The Sun. Manchester City i njegov novi šef struke Mancini nemaju problema s novcem, te bi mogli biti zainteresirani za krah ''redsa'', koji u Premiershipu trenutno zauzima tek sedmo mjesto sa 33 boda, dva manje od petog Cityja, a čak 12 manje od vodećeg Chelseaja.

Znano je da u Ligu prvaka iz Engleske idu prve četiri momčadi na kraju prvenstva.

- Ukoliko Liverpool ponudi na tržištu Stevena Gerrarda, Fernanda Torresa i Javiera Mascherana, bit ćemo zainteresirani. Isto tako, učinit ćemo sve što možemo da spriječimo njihov plasman među četiri najbolja – kaže Mancini, koji je potvrdio da želi osnažiti svoju momčad već i u skorašnjem zimskom prijelaznom roku.

- U obrani imam puno ozlijeđenih igrača, trebaju nam pojačanja u toj liniji, a ista je situacija i u veznom redu. S napadačima nemam problema i ne trebam nove.

Dodao je da bi u svom klubu volio vidjeti Interovog braniča Maicona i švedskog napadača Zlatana Ibrahimovića iz Barcelone, s kojima je surađivao na San Siru dok je bio trener Intera.

- Volio bih dovesti Maicona. Sa Zlatanom sam, pak, uvijek imao odličan odnos. Koji trener u svom sastavu ne bi poželio Ibrahimovića?

No, već i prije Mancinija je City želio u svoje redove dovoditi neke od najboljih nogometaša svijeta, pa im to baš i nije polazilo za rukom. Ne može niti novac sve kupiti…

Vezane vijesti

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Europski nogometni prvak Chelsea potvrdio je u srijedu da je imenovao talijanskog stručnjaka Roberta Di Mattea svojim trajnim menadžerom. Di Matteo… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika