31.12.2009. / 17:59

Autor: Totalsport

Bild: Odšteta za Džeku je 40 milijuna eura

Edin Džeko jedan je od najtraženijih napadača na europskom nogometnom tržištu, a njemački Bild piše da odšteta za ''bosanskog brilijanta'' iznosi 40 milijuna eura

Edin DžekoEdin DžekoEdin Džeko jedan je od najtraženijih napadača na europskom nogometnom tržištu, a njemački Bild piše da odšteta za ''bosanskog brilijanta'' iznosi 40 milijuna eura.

Talijanski gigant AC Milan već je tijekom prošlog ljetnog prijelaznog roka pokušavao u svoje redove privući Džeku, kojeg je u Wolfsburg iz čeških Teplica 2007. godine za 4 milijuna eura doveo Felix Magath, stručnjak koji je prošle sezone vodio ''vukove'' do povijesnog, prvog naslova pobjednika u Bundesligi, a uoči ove sezone je postao trener Schalkea.

U međuvremenu se mnogo jakih europskih klubova ''predbilježilo'' za Džeku, ali on, prvenstveno, želi na San Siro. Potvrdio je to sam u nekoliko navrata, izjavljujući ''da je Milanov navijač od malih nogu''.

Wolfsburg se prošlog ljeta ''obranio'' od Milanove ofenzive na Džeku, te je s 23-godišnjim Sarajlijom produžio ugovor do 2013. godine.

Bild saznaje i piše da je Džeko s novim ugovorom dobio i novu godišnju plaću, 5 milijuna eura umjesto dotadašnjih 650.000. Međutim, novi ugovor sadrži i aneks prema kojem zainteresirani klub koji želi u svojim redovima vidjeti Džeku mora izdvojiti 40 milijuna eura odštete!

Vezane vijesti

Wolfsburg doveo prvog strijelca nizozemske lige

Wolfsburg doveo prvog strijelca nizozemske lige

Dosadašnji član Heerenveena Bas Dost novo je pojačanje njemačkog Wolfsburga. Dvadesettrogodišnji nizozemski napadač prošle je sezone postigao 32… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika