03.01.2010. / 16:54

Autor: Martina Čizmić

Potpuni nered: Premijerka šuti, glasnogovornici se ne javljaju

Očito je da je Sanaderov potez iznenadio sve te da je izabrao najbolje vrijeme da kaže što misli i želi a da ga nitko pri tome ne ometa ili ne pokuša spriječiti

Premijerka Kosor nije željela komentirati Sanaderov istupPremijerka Kosor nije željela komentirati Sanaderov istupDa je Ivo Sanader na svoju ruku sazvao izvanrednu konferenciju i najavio svoj povratak, znalo se i prije početka konferencije no koliko je svojim činom zapravo iznenadio vrh stranke najbolje govori činjenica da se nitko od njih tijekom cijelog dana ne javlja na telefon.

Premijerka Jadranka Kosor samo je rekla kako je znala da Sanader nešto sprema, ali da nije znala što i za detaljnije informacije upućivala glasnogovornici HDZ-a Sunčani Glavak.

No, ona se ne javlja na telefon. Jednak je slučaj i sa aktualnim glasnogovornikom vlade Zlatkom Mehunom koji je tijekom cijelog dana bio nedostupan za komentar.

Očito je da je Sanaderov potez iznenadio sve te da je izabrao najbolje vrijeme da kaže što misli i želi a da ga nitko pri tome ne ometa ili ne pokuša spriječiti.

Vezane vijesti

Sanader je bio svemoguć

Sanader je bio svemoguć

Bivši glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak završio je danas trodnevno svjedočenje u slučaju Fimi medija, ustvrdivši u odgovoru bivšem premijeru i… Više

Komentari

registracija
8/11/06

Willie, 03.01.10. 18:53

Tipično za HDZ-ovce, od Franje do Ive: "Imamo Hrvatsku"!
Krajnje je vrijeme da se to promjeni! Nadam se da će se HDZ nakon Ivinog povratka rasuti kao zdjela klikera.;))))


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika